NATHO OSUO PALJBU! To je bila plaža, a ne fudbalski teren!
Foto: Starsport

teške reči!

NATHO OSUO PALJBU! To je bila plaža, a ne fudbalski teren!

Posle 22 kola u Superligi Srbije Partizan ima pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu

Objavljeno: 13:39h

Partizan je u subotu u Nišu pobedio Radnički sa 2:0, u prvom prolećnom kolu Superlige, a Natho je odigrao 100. utakmicu za beogradski klub.

Natho je rekao da je teren na Čairu bio "najgori na kome je igrao u karijeri", a da je njegovoj ekipi utakmica bila mnogo teža otkako je golman Aleksandar Popović na kratko izgubio svest i morao je da bude zamenjen.

- Zaista je bilo teško igrati i pobediti, jer je teren bio toliko loš, slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala. To je bila plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kome sam igrao u karijeri, a igrao sam nekad i na minus 15 i minus 20 stepeni Celzijusa. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete u takvim utakmicama - dodao je on.

Bibars Natho
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Posle 22 kola u Superligi Srbije Partizan ima pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu. Natho je rekao da je ekipi bilo važno da pobedom počne polusezonu i da je srećan što se posle pauze zbog zdravstvenih problema spreman vratio na teren.

- Osećam se dobro, bilo je veoma teško igrati fudbal juče, ali sam srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama. Imamo Ligu konferencija i Super ligu, pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencija, ali moramo da budemo i 100 odsto koncentrisani na domaće prvenstvo - rekao je izraelski fudbaler.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.