TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO! Partizan pokrenuo ISTRAGU zbog "SUMNJIVIH" odluka na meču Zvezda - Čukarički!
Stadion Partizana, Foto: Starsport©

sprema se bura!

TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO! Partizan pokrenuo ISTRAGU zbog "SUMNJIVIH" odluka na meču Zvezda - Čukarički!

Klub iz Humske povodom svega danas oglasiti, jer "ne žele da sede skrštenih ruku i nemo posmatraju nepravilnosti"

Objavljeno: 13:20h

Fudbaleri Partizana su na pravi način startovali prolećni deo sezone, pobedom nad Radničkim iz Niša sa 2:0, ali u Humskoj su nezadovoljni dešavanjima na meču najvećeg rivala, Crvene zvezde i Čukaričkog.

Kako piše "Telegraf" crno-beli su odlučili da još sinoć pokrenu ličnu istragu zbog utakmice koja je odigrana na stadionu "Rajko Mitić".

Isti izvor navodi da će klub iz Humske povodom svega danas oglasiti, jer "ne žele da sede skrštenih ruku i nemo posmatraju nepravilnosti".

Prva činjenica na koju su iz Humske nabasali je to da na pomenutom duelu na stadionu "Rajko Mitić" VAR tehnologija, usled jučerašnjih problema sa električom energijom, zbog kojih su bili ugroženi čak i prenosi uživo, nije funkcionisala do 28. minuta.

Večiti derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan
foto: Starsport

Baš u tom periodu najveći rival je poveo protiv Čukaričkog i to tako što je sudija Nenad Minaković, bez signalizacije iz VAR sobe, "prevideo" prekršaj Milana Pavkova nad igračem gostiju u kontri, a potom zatresao mrežu.

Tehologija je kasnije proradila, ali je Minaković nije sankcionisao ni start Rišaira Živkovića nad Srđanom Mijailovićem, pokazujući da se igra nastavi, iako je bio udaljen samo tri metra od događaja. Da bi u nastavku akcije sami igrači Zvezde i Čukaričkog zaustavili igru, svesni da je vezista "brđana" onesposobljen i povređen.

Sve to i još nekolicinu događaja su u Humskoj "registrovali" kao nepravilnosti, uključujući i izbor arbitara u VAR sobi, te će se u toku dana zvanično oglasiti, pa nas od prvog prolećnog kola očekuju burni događaji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.