MITROVIĆ ANALIZIRA NAREDNOG PROTIVNIKA: Oni su čvrsta ekipa, pokazali su to kada su pobedili Blekburn i Bornmut!
Foto: Profimedia

SVE JE REKAO

MITROVIĆ ANALIZIRA NAREDNOG PROTIVNIKA: Oni su čvrsta ekipa, pokazali su to kada su pobedili Blekburn i Bornmut!

Posle manje rezultatske krize u decembru, Fulam je ponovo podigao formu

Objavljeno:

Učinak Aleksandra Mitrovića u Čempionšipu je nestvaran – 27 mečeva, 30 golova i sedam asistencija. Još dva pogotka ga dele od toga da postane najbolji strelac u jednoj sezoni ikada u drugom rangu engleskog fudbala. Centarfor Fulama će pokušati da ga postavi u subotu od 16 časova na gostovanju Halu.

Na samo osam utakmica od 27, koliko je ove sezone odigrao u ligi, Mitrović nije uspeo da zatrese mrežu. Hal se u avgustu nije našao među tim srećnicima, najbolji napadač kojeg Srbija trenutno ima je bio jednom precizan u trijumfu Fulama sa 2:0.

Na poslednje dve prvenstvene utakmice je Mitrović postigao tri pogotka, jedan protiv Blekpula (1:1) i dva protiv gradskog rivala Milvola (3:0). Ne namerava na tome da se zaustavi.

- Srećan sam zbog golova Milvolu koliko i zbog pobede i naše dobre igre. Srećan sam sa 30 golova, ali sam uvek gladan za još više. Trudim se da radim ono što trener zahteva od mene i da tako pomognem ekipi. To mi je posao. Da budem iskren, osećam se dobro na terenu, u ovom sistemu. Verujem treneru. Mislim da se svi u timu isto tako osećaju - kazao je Mitrović za Fulam TV pred meč sa Halom.

Osvrnuo se potom naš fudbaler i na to šta očekuje od trenutno 19-plasiranog tima Čempionšipa, koji je u seriji od dva uzastopna poraza.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

- Oni su čvrsta ekipa, pokazali su to kada su pobedili Blekburn i Bornmut. Dobro su organizovani, imaju novog vlasnika. Uvek je teško igrati u Halu, imaju dobre navijače i dobar stadion. Nema lake utakmice u Čempionšipu. Međutim, ko god da nam je protivnik, fokusiramo se samo na sebe, na našu igru i da se ponašamo onako kako trener zahteva od nas. Ako ispunimo ono što se dogovorimo pre utakmice, mislim da imamo dobru šansu da pobedimo - uverava Mitrović.

Posle manje rezultatske krize u decembru, Fulam je ponovo podigao formu. U prvenstvu je vezao šest mečeva bez poraza (pet trijumfa i jedan remi), a utisak je samo pokvario eliminacijom iz FA kupa od strane Mančester Sitija (4:1). Bez obzira na to, Fulam je ubedljivo prvi na tabeli i na sjajnom je putu da se opet vrati u Premijer ligu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.