SJAJAN GEST: Mitrović i drugari napravili potez koji će se još dugo pamtiti (VIDEO/FOTO)
Foto: Profimedia

ZA SVAKU POHVALU!

SJAJAN GEST: Mitrović i drugari napravili potez koji će se još dugo pamtiti (VIDEO/FOTO)

Predvođeni trenerom Markom Silvom, igrači su otišli ka tribinama i delu na kom se nalazila porodica nedavno preminulog navijača Pola Periša

Objavljeno: 10:01h

Veliki gest napravili su fudbaleri Fulama nakon meča u kom su pobedili Milvol rezultatom 3:0, uz dva gola srpskog napadača Aleksandra Mitrovića!

Naime, predvođeni trenerom Markom Silvom, igrači su otišli ka tribinama i delu na kom se nalazila porodica nedavno preminulog navijača Pola Periša i ponaosob se pozdravili sa suprugom i ćerkom.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

Takođe, Fulam je ovaj trijumf posvetio upravo Perišu koji je na meču sa Blekpulom preminuo od srčanog udara. Ujedno, porodici su poklonili dres kluba.

- To je najmanje što smo mogli da uradimo, da damo dres našeg kapitena i budemo s njima. Hteli smo da im pružimo podršku i to je sve bilo jako emotivno za nas. Kada smo te večeri čuli da je Pol umor, bio je to najtužniji trenutak u sezoni - rekao je Silva posle meča i dodao:

- Znali smo da ovaj meč protiv Milvola moramo da dobijemo kako znamo i umemo i da na taj način pružimo neki dobar osećaj porodici posle teškog gubitka. Oni su deo ovog kluba.

Fulam se ovim trijumfom učvrstio na prvom mestu Čempionšipa sa 61 bodom, osam više od Blekburna i utakmicu manje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.