EVO KAKO BEPLATNO NA DERBI!
Foto: Profimedia, Starsport©

FK CRVENA ZVEZDA

EVO KAKO BEPLATNO NA DERBI!

Dobar marketinški trik Crvene zvezde.

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 12. februara, od 17 časova dočekuju Čukarički u okviru 22. kola Superlige Srbije, a klub je saopštio cene ulaznica za ovaj susret.

Svi navijači koji budu nabavili kartu za ovaj meč dobiće besplatnu ulaznicu za večiti derbi, koja će biti validna samo ako se očita karta za utakmicu protiv ekipe sa Banovog brda.

Fudbalski klub Crvena zvezda je pripremio posebno iznenađenje za sve navijače. Svako ko bude kupio kartu za meč protiv Čukaričkog dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu protiv večitog rivala koja je će se odigrati 27. februara na stadionu “Rajko Mitić”.

1 / 10 Foto: Starsport©

Svi navijači koji kupe kartu online za utakmicu sa ekipom sa Banovog brda moći će da preuzmu ulaznicu za duel sa večitim rivalom na blagajni stadionu isključivo sa ličnom kartom samo na dan utakmice sa Čukaričkim.

Prvotimci Crvene zvezde započeće drugi deo takmičenja utakmicom protiv Čukaričkog na Marakani. Zaljubljenici u crveno-bele boje mogu nabaviti ulaznice za ovaj meč po sledećim cenama:

Sever 400 dinara

Istok 600 dinara

Zapad 800 dinara

VIP zapad 1.200 dinara

VIP I i VIP II 2.500 dinara

VIP Galerija 4.000 dinara (u cenu je uključeno parking mesto)

Prodaja ulaznica za utakmicu sa Čukaričkim biće dostupna online od četvrtka od 12 časova, dok će svi navijači moći da nabave kartu na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” u petak od 10 do 18 časova i u subotu, na dan utakmice, od 10 sati do početka meča.

Espreso/Kurirsport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.