SERGEJA NIKO NIJE PREPOZNAO: Srpski fudbaler u potpuno drugoj ulozi, Milinković Savić postao VOJNIK! (VIDEO)
Foto: Starsport©

SJAJNO

SERGEJA NIKO NIJE PREPOZNAO: Srpski fudbaler u potpuno drugoj ulozi, Milinković Savić postao VOJNIK! (VIDEO)

Bez obzira na sitne razmirice sa trenerom Lacija Mauricijom Sarijem, Sergej ima odličnu sezonu u klubu iz Rima

Objavljeno:

Srpski fudbaler snimio spot za italijansku verziju čuvene igrice "Fantazi fudbal"

Sergej Milinković-Savić ne snalazi se dobro samo na fudbalskom terenu, već i iza kamere. Srpski reprezentativac i član Lacija snimio je pre neki dan video spot za "Fantakalčo".

Sergej je obukao uniformu američke vojske, tačnije narednika, opravdavši svojim imenom nadimak koji nosi u Italiji - Sergente. Snimio je spot za najavu video igre "Fantazi fudbal", ali za italijansku verziju.

Spot počinje tako što se Sergej predstavlja svojim "vojnicima" kao narednik i traži od njih da u novoj sezoni budu vešti i umešni, kao pravi fudbalski stratezi kako bi ostvarili pobede na bojnom (fudbalskom) polju.

Sergej često ume da povisi ton, kao pravi narednik, a ne bira preterano ni reči, baš kao u holivudskim filmovima. Podseća na film "Oficir i džentlmen" kada narednik Emil Foli kojeg tumači Luis Goset Džunior čini sve da obuzda divlji karakter pitomca i budućeg pilota Zeka Majoa kojeg igra Ričard Gir.

E, baš u tom maniru i stilu ponaša se Sergej Milinković-Savić u spotu koji je oduševio celu Italiju, ne samo sportsku, već i celokupnu javnost.

Bez obzira na sitne razmirice sa trenerom Lacija Mauricijom Sarijem, Sergej ima odličnu sezonu u klubu iz Rima. Postigao je sedam golova i upisao osam asistencija, a po tom učinku je najbolji u Seriji A.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.