MATIĆ OTVORIO DUŠU KAKO SU SE "VEČITI" OGREŠILI O NJEGA! IMAO JE SAN KOJI SE TIČE CRVENO-BELIH, PORUČIO IM SLEDEĆE!
Nemanja Matić, Foto: Profimedia

fk mančester junajted

MATIĆ OTVORIO DUŠU KAKO SU SE "VEČITI" OGREŠILI O NJEGA! IMAO JE SAN KOJI SE TIČE CRVENO-BELIH, PORUČIO IM SLEDEĆE!

Nekadašnji reprezentativac Srbije i član Mančester junajteda Nemanja Matić za podkast "Poe i Vuj" ispričao je, između ostalog, priču iz detinjstva i snu da zaigra u dresu Crvene zvezde.

Objavljeno:

- Tad mi je pomogla familija... Bilo je teško, igrao sam u Zvezdi kao klinac četiri i po godine, pa onda u Partizanu nekoliko sezona, a u oba kluba su mi rekli da nisam dovoljno dobar i da idem - počeo je Matić, a onda otkrio da je morao da se zbog tih loših preporuka vrati kući.

- To mi je bio san da odigram jednu utakmicu za Crvenu zvezdu, ali to se nije desilo. To je život. Nekada moraš da prihvatiš da te ne žele i da vidiš šta možeš, da im pokažeš da su pogrešili.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Ne, neću se vratiti, to mi je bio san kad sam bio dete. Sad da se vratim ne bi bila ista motivacija. Možda moj sin bude igrao za Zvezdu, ne moraš sve u životu da uradiš - naglasio je Matić.

On je nastavio sa komentarom o trenutnoj situaciji na Marakani, te da bi voleo da vidi više mladih srpskih igrača kada Zvezda igra mečeve na evro sceni.

- Zvezda je igrala dva puta Ligu šampiona u poslednje četiri godine i nisam video mlade igrače. Treba da im daju šansu jer tako se razvija fudbal. Ako jedan Mejson Grinvud od 17 godina igra za Junajted... Imamo velike talente u Srbiji koji mogu da igraju za Zvezdu ili Partizan - naveo je Matić.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.