VRAĆA SE U SRPSKI FUDBAL: Nenad Lalatović preuzima Radnički iz Kragujevca!?
Foto: Profimedia

bomba

VRAĆA SE U SRPSKI FUDBAL: Nenad Lalatović preuzima Radnički iz Kragujevca!?

Lalatovićev zadatak za ovu sezonu bi trebalo da bude da sačuva Radnički u eliti

Objavljeno: 12:26h

Nova uprava, novi i trener? Nije zvanično, ali prema poslednjim informacijama iz Kragujevca Nenad Lalatović je vrlo blizu preuzimanja trenerske funkcije Radničkog 1923.

Posao još nije zaključen, ali se u Kragujevcu o tome priča otkako se ekipa vratila sa priprema pre dva dana. Nezvanično, čeka se samo da bivši trener, između ostalih, Crvene zvezde, Vojvodine, Radničkog iz Niša, Čukaričkog i Voždovca, potpiše ugovor s fenjerašem Superlige.

Zvanično, Zoran Milinković je i dalje šef struke, ali nije tajna da Grad, kao glavni finansijser kluba, posle smene uprave na čelu sa generalnim direktorom Nikolom Frževićem razmišlja i o drugim promenama, pošto je Radnički posle prvog dela sezone u Superlige na poslednjem mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova iz 21 utakmice.

Milinković ekipu predvodi od 21. novembra, ali u poslednjih 11 kola Radnički je uspeo da osvoji svega dva boda, u remijima sa Spartakom i Radnikom.

Stoga je tim ove jeseni pojačan sedmoricom novajlija, ugovore sa klubom potpisali su defanzivci Marko Gajić, Ljubiša Pecelj, Marko Janković i Nikola Andrić, kao i vezisti Miloš Milisavljević i Nikola Kovačević, dok je konkurenciju u napadu ojačao iskusni Vojo Ubiparip. Tim su napustili Momčilo Rašo, Igor Vićentijević, Nemanja Dragutinović, Neđeljko Kovinić i Ivan Radoš.

Lalatovićev zadatak za ovu sezonu bi trebalo da bude da sačuva Radnički u eliti. Njegov CV govori uliva optimizam. Izuzev u Crvenoj zvezdi, u kojoj je radio u vreme najveće besparice, svuda je u Srbiji pravio dobre rezultate. U Kragujevcu se nadaju da će i sada biti tako.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.