OBAMEJANG POTPISOM ZA BARSELONU IZNEVERIO ZAVET: Deda mu se prevrće u grobu!
Pjer Emerik Obamejanga, Foto: instagram/fcbarcelona

razočarao

OBAMEJANG POTPISOM ZA BARSELONU IZNEVERIO ZAVET: Deda mu se prevrće u grobu!

Pjer Emerik Obamejanga je postao novi fudbaler Barselone. Time je pokazio reč datu preminulom dedi.

Objavljeno: 07:40h

Barselona je poslednjeg dana prelaznog roka uspelo da dovede sjajnog napadača iz Arsenala, Pjer-Emerika Obamejanga, pošto je Gabonac raskinuo ugovor sa "Tobdžijama" i kao slobodan fudbaler je stigao u Španiju. Ipak, besni navijači su uspeli i da iskopaju njegovu izjavu iz 2014. godine, kada je svom dedi obećao nešto drugo.

Nije imao karijeru Obamejang u Arsenalu kakva se od njega očekivala, postizao je golove, čak ih je 92 postigao na 163 meča u dresu "Tobdžija", ali je njegov period u Londonu obeležio veliki broj kontroverzi i nesportskog ponašanja.

To je kumovalo i stavci koju je Barselona stavila u ugovor, prema kojoj će moći da raskine ugovor sa ovim fudbalerom iz Gabona čim na videlo ispliva njegova nedisciplina. Ipak, navijači mu nisu sve tako lako oprostili, čak su iskopali i jednu izjavu iz 2014. godine.

Naime, tada posle meča Borusije Dortmund i Real Madrida, Obamejang je otkrio novinarima da bi voleo da zaigra jednog dana za Real.

- Pre nego što je umro 2014. godine, obećao sam dedi da ću jednog dana igrati za Real Madrid. Dao sam mu reč, iako znam koliko je to teško ostvarivo, ali imam to obećanje u glavi - izrekao je tada Obamejang, da bi samo osam godina kasnije prešao u njihvog najvećeg rivala, ekipu Barselone.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.