DOŠAO IZ BAJERNA U ZVEZDU! NJEGOVA IZJAVA ĆE RASPAMETITI, ODUVATI SVE KOJIMA JE CRVENO-BELA BOJA U SRCU!
Nemanja Motika, Foto: crvenazvezdafk.com

FK CRVENA ZVEZDA

DOŠAO IZ BAJERNA U ZVEZDU! NJEGOVA IZJAVA ĆE RASPAMETITI, ODUVATI SVE KOJIMA JE CRVENO-BELA BOJA U SRCU!

Novo pojačanje Crvene zvezde, stiglo je na Marakanu pravo iz Bajern Minhena.

Objavljeno:

Preneli smo već tokom popodneva, Crvena zvezda je predstavila najnovije pojačanje ove zime, a to je 18-godišnji krilni fudbaler Bajerna Nemanja Motika.

On je danas potpisao ugovor na četiri godine sa crveno-belima i izabrao dres sa brojem 17.

''Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim.

Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu'', istakao je Motika i dodao da je razgovarao i sa Markom Marinom koji je svojevremeno nosio Zvezdinu ''sedamnaesticu''. ''Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti'', otkriva Motika.

Raduje se saradnji sa trenerom Dejanom Stankovićem i jedva čeka da debituje za Zvezdu. ''Razgovarali smo pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu'', zaključio je Motika, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.