STIŽU PARE U NOVI PAZAR: Klub iz Superlige dobio novog sponzora, nikada nećete pogoditi čime se bave!
Foto: Starsport©

lepo po njih

STIŽU PARE U NOVI PAZAR: Klub iz Superlige dobio novog sponzora, nikada nećete pogoditi čime se bave!

Fudbaleri Novog Pazara trenutno se nalaze na pripremama u Turskoj i vredno treniraju pod komandom trenera Dragana Radojičića

Objavljeno:

Švajcarska firma koja zasniva biznis na principima islamskog bankarstva do kraja sezone finansiraće superligaša

Fudbalski klub Novi Pazar s ponosom je objavio da ima novog sponzora, jednu moćnu kompaniju iz Švajcarske. Ni manje, ni više nego firmu koja se bavi trgovinom kriptovalutama.

U Novom Pazaru veruju, da bi uskoro mogli da se uz pomoć novog sponzora uključe u borbu za vrh tabele Superlige. Stadion FK Novi Pazar će nositi ime "CaizCoin Arena", po imenu kompanije iz Švajcarske.

Posle ovog, kako u Novom Pazaru kažu, istorijskog dogovora, klub je izdao saopštenje, koje prenosimo u celosti:

- S ponosom predstavljamo najveći sponzorski ugovor u istoriji našeg kluba koji je plod rada ljudi iz uprave kluba FK Novi Pazar.

FK Novi Pazar i kompanija "CaizCoin" iz Švajcarske koja se bavi trgovinom istoimene kripto valute zasnovane na principima islamskog bankarstva, a koja je već sponzor najvećih evropskih klubova iz španske La Lige, nemačke Bundeslige i turske Super Lig, potpisali su sponzorski ugovor kojim su postali najveći pojedinačni sponzori kluba. Prvi put u svetu jedan fudbalski stadion će poneti ime neke kripto valute. Ugovor će automatski biti produžen i znatno uvećan za narednu sezonu 2022/2023 uz jedini uslov da FK Novi Pazar ostane član Superlige.

Sa ovim ugovorom klub je postigao značajnu finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmiči sa klubovima iz gornjeg dela tabele, a kompanija "Caiz Coin" dobila pouzdanog partnera za razvoj svojih projekata.

1 / 5 Foto: Starsport©

Očekuje se i zvanična promocija ugovora tokom februara, na stadionu FK Novi Pazar uz dolazak delegacije kompanije "CaizCoin". -

Fudbaleri Novog Pazara trenutno se nalaze na pripremama u Turskoj i vredno treniraju pod komandom trenera Dragana Radojičića. Švajcarska kompanija "Caiz Coin" je sponzor berlinske Herte, člana Bundeslige i kluba Turkguču iz Minhena, člana treće nemačke lige.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.