DETONACIJA U HUMSKOJ! GOTOVO JE! Partizan vratio još jednog igrača!
Fudbaleri Partizana, Foto: Dado Đilas

pravo niotkuda!

DETONACIJA U HUMSKOJ! GOTOVO JE! Partizan vratio još jednog igrača!

Vezista se vraća među crno-bele posle tri i po godine

Objavljeno: 08:14h

Partizan nastavlja tradiciju vraćanja nekadašnjih asova! Crno-beli su se dogovorili sa Markom Jevtovićem oko saradnje.

Vezista će se posle tri i po godine u inostranstvu i definitivno vratiti u Humsku, a već danas će proći neophodne lekarske preglede, potom i potpisati ugovor na godinu i po dana, piše "Telegraf".

Jevtović stiže kao slobodan igrač na tržištu posle raskida ugovora sa Al Ahlijem iz Katara.

Igrač, koji je bio želja stručnog štaba od početka, kao neko ko može da pokriva i poziciju zadnjeg veznog i nešto ofanzivnijeg centralnog veznog, pa i štopera u krajnjoj nuždi, imao je u prvi mah svoje planove, no, svidela mu se ideja o povratku u Humsku i plan u kome ga vidi trener Aleksandar Stanojević. Crno-belima je io potreban igrač u rotaciji, a zbog povrede Danila Pantića, sada im je preko potreban.

Marko Jevtović
foto: Dado Đilas

Podsetimo, Jevtoviću je Partizan vrlo dobro poznata sredina pošto je u Humskoj proveo tri godine i za to vreme osvojio je jednu titulu prvaka Srbije i tri trofeja u kup, sa akcentom na duplu krunu u sezoni 2016/2017, u mandatu trenera Marka Nikolića.

Pre dolaska u Partizan, Jevtović je branio boje Srema iz Jakova, proveo je određeno vreme i u akademiji Dinama iz Moskve, potom se vratio u Sopot, Hajduk Kulu, Novi Pazar, a kada je napustio Humsku obreo se u Turskoj Konjispor, na kraju i katarskom Al Ahliju, sa kojim je nedavno prevremeno raskinuo ugovor.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.