TSC NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: U Bačku Topolu je stigao francuski fudbaler!
Foto: Starsport©

ima dosta iskustva

TSC NASTAVLJA DA SE POJAČAVA: U Bačku Topolu je stigao francuski fudbaler!

TSC je prvi deo sezone okončao na 10. mestu domaćeg šampionata, što je daleko ispod kriterijuma ovog ambicioznog superligaša

Objavljeno:

TSC je nastavio seriju pojačanja u aktuelnom prelaznom roku, a nakon dolazaka Strahinje Čarapića iz Žarkova, Martina Mirčevskog iz Akademije Pandev i iskusnog napadača Petra Škuletića, klub iz Bačke Topole doveo je i veznog igrača iz Francuske. U pitanju je defanzivni vezista Bubakari Dukure, koji stiže iz Šamblija.

Detalji transfera još nisu poznati, ali prema prema detaljima koji stižu iz francuskih medija igrač je najverovatnije raskinuo saradnju sa svojim dosadašnjim klubom i prešao u TSC. Ono što je važno za srpskog superligaša jeste to da Dukureu neće biti potreban period adaptacije na uslove u ovdašnjem fudbalu, s obzirom da je početkom prošle godine šest meseci proveo u Javoru i ostavio dobar utisak.

Dukure ima 22 godine i ponikao je u Šambliju. Pre polusezone u Javoru uglavnom je igrao u drugom timu francuskog trećeligaša, ali u prvom delu sezone bio standardan u timu, ostvarivši 18 nastupa. Njegov dodatni kvalitet je to što podjednako dobro može da odgovori i na mestu štopera, s obzirom da poseduje idealnu visinu (192 cm) i građu za centralnog beka.

TSC je prvi deo sezone okončao na 10. mestu domaćeg šampionata, što je daleko ispod kriterijuma ovog ambicioznog superligaša. U Bačkoj Topoli veruju da će na proleće plasman biti drastično popravljen i da će se ekipa približiti gornjem delu vrhu tabele, gde joj je po kvalitetu, ali i uslovima, objektivno i mesto.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.