PARTIZAN SE OGLASIO I RAZREŠIO SVE NEDOUMICE: Poznato je gde će igrati Milovanović u nastavku sezone!
Foto: Starsport©

rekli svoje

PARTIZAN SE OGLASIO I RAZREŠIO SVE NEDOUMICE: Poznato je gde će igrati Milovanović u nastavku sezone!

Ugovor snažnog napadača važi do juna 2023

Objavljeno:

Preselio se Aleksandar Šćekić u poljsko Zagleblje u zamenu za „čiste“ papire i oprost dugova, Nikola Štulić otišao u niški Radnički za procenete od dalje prodaje, a Marko Milovanović ne ide nigde iz Partizana. Zasad.

Iz tabora superligaškog lidera potvrđeno je Mozzart Sportu da mladi napadač ove sezone neće napstiti Humsku, uprkos tome što su zapljusnuti ponudama iz inostranstva. Kako sami kažu, neke od njih su primamljive, ali je procena odgovornih da je mladi napadač potrebniji sastavu trenera Aleksandra Stanojevića u napadu na titulu čekanu od 2017. nego novac koji će, pre ili kasnije, zaraditi njegovom prodajom.

Bez obzira na interesovanja Anderlehta (navodno ponudio 5.000.000 evra i 20 procenata od naredne prodaje) i Vulverhemptona (6.000.000 evra, identični procenti od budućeg transfera i pozajmica do leta), crno-beli su odlučni da zadrže strelca tri gola u osetljivom delu jesenje sezone, kad stručni štab nije mogao da računa na, u tom trenutku bolesnog, Rikarda Gomeša.

1 / 6 Foto: Starsport©

- Milovanović ostaje kod nas i neće menjati status - saopštili su iz Partizana u danu kad je plasirana informacija da bi mogao put Premijer lige.

Ugovor snažnog napadača važi do juna 2023. što ostavlja rukovodiocima Parnog valjka dve opcije: da u skorije vreme produže saradnju sa biserom iz „klase 2003“ i tako mu dodatno podignu cenu prilikom pregovorima sa zainteresovanim kupcima (navodno je i u tefteru skauta Ajaksa i Intera) ili ga na leto prodaju, kako bi izvukli što veće obeštećenje pre ulaska u završnu godinu ugovora.

Kako se može čuti, Marko Milovanović će svakako biti sledeća velika prodaja crno-belih. Najverovatnije na leto, jer na vidiku nema drugog sličnog i Evropi dopadljivog fudbalera u aktuelnom kadru. Dotad, juriš na titulu je prioritet Partizana. Novac, u ovom slučaju, može da čeka. U Humskoj su uvereni da će samo da – raste.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.