POSLE DOSTA PREGOVARANJA, NAPOKON SE DOŠLO DO DOGOVORA: Obamejang ipak postaje novi fudbaler Barselone!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

na obostrano zadovoljstvo

POSLE DOSTA PREGOVARANJA, NAPOKON SE DOŠLO DO DOGOVORA: Obamejang ipak postaje novi fudbaler Barselone!

Obamejang će sa Barselonom potpisati ugovor na šest meseci sa opcijom produžetka na još godinu dana

Objavljeno:

Pjer Emerik Obamejang postaće novi igrač Barselone! To je konačno potvrdio Fabricio Romano, koji je naveo da je Gabonac trenutno na lekarskim pregledima, a da Barselona priprema ugovore na koje će napadač staviti svoj potpis.

Problemi za Obamejanga u Arsenalu dogodili su se pred meč koji je njegov, sada već bivši, klub igrao protiv Vest Hema, kada mu je oduzeta kapitenska traka zbog kršenja disciplinskog pravilnika. Od tada je odnos na relaciji klub-igrač pukao, Gabonac se nijednom nije našao ni u protokolu i rastanak je bio očekivan.

Tokom poslednjeg dana prelaznog roka stizale su razne informacije. Da je Obamejang na pragu prelaska u Barselonu, pa da od toga nema ništa i da se u Kataloniji nalazio na porodičnom odmoru. Na kraju saga je završena pozitivno po Barsu i Obamejanga, ali verovatno i po Arsenal koji je želeo da se reši Gabonca.

Obamejang će sa Barselonom potpisati ugovor na šest meseci sa opcijom produžetka na još godinu dana, a ako se ta opcija ostvari biće to i zvaničan kraj saradnje Arsenala i napadača.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.