ŠOK: Bivši trener Partizana optužen za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! Više žena opisalo šta im je radio, PRETI MU ROBIJA!
Avram Grant, Foto: Starsport©

skandal

ŠOK: Bivši trener Partizana optužen za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! Više žena opisalo šta im je radio, PRETI MU ROBIJA!

Najpoznatiji je kao trener Čelsija u sezoni 2007-08

Objavljeno: 14:54h

Bivši trener Partizana Avram Grant optužen je od više žena pred TV kamerama za seksualno uznemiravanje.

U emisiji novinara Haima Etgara nekoliko žena je otkrilo kako ih je Grant ucenjivao, uznemiravao i seksualne odnose. Sada je reč preuzeo sud i videćemo kakav će biti epilog cele priče.

Istraga je obuhvatila iskustvo jedne mlade žene koja je tražila Grantovu pomoć u pronalaženmju posla. Ona je u svom svedočenju tvrdila da ju je poznati trener pozvao u stan u Tel Avivu i da ju je tokom sastanka zgrabio i počeo da ljubi, iako mu je ona govorila da nije zainteresovana.

Avram Grant
foto: Profimedia

- Opusti se i skini se. Mislila sam da se šali. Sedela sam daleko od njega, na ivici kauča. Zamolio me je da priđem bliže i pokušao da me zagrli, stvarno me zgrabio i nije pustio. Osećala sam se neprijatno, stavio je ruku na moju butinu i sećam se da sam odmah pomerila ruku. Posle nekoliko sekundi razgovora, uhvatio me je za vrat, kao da me guši, okrenuo glavu prema sebi i pokušao da me poljubi na silu - rekla je jedna žena, koja je tada imala 22 godine.

Istakla je i da je odmah odbila, ali i da je Grant odbio da je pusti da ode i da je bila pod pritiskom da ostane preko noći da spava u njegovom stanu.

- Nisam imala hrabrosti da mu kažem ne.

Grant je zatim pokušao ponovo i uzeo njenu ruku i stavio je na svoje međunožje, nakon čega je ona otišla u kupatilo i počela da plače.

Ali, to nije bio kraj horora.

Nakon što je konačno otišla da spava u odvojenoj spavaćoj sobi, probudila se sledećeg jutra i otkrila da on drži penis iznad njene glave, prenosi Sport1.

Vanja Radinović, Avram Grant
foto: Printscreen/youtube

Suočila se s njim zbog njegovih postupaka nekoliko nedelja kasnije nakon što joj je očigledno greškom poslao fotografiju druge mlade žene.

Puštala je Grantove glasovne beleške u kojima se u početku činilo da priznaje ono za šta je optužen, ali je onda pokušao da to prikaže kao jedno veče.

Kasnije joj je rekao da "ni sa kim ne razgovaram o svojim privatnim poslovima, o tome šta je uradio sa njom ili šta radi sa nekim drugim".

Nekoliko žena je reklo da su tokom rada sa Grantom dobijale seksualne primedbe, što im je otežavalo održavanje profesionalnih odnosa sa njim.

Naime, ona je otkrila da joj je trener slao poruke sa “romantičnim i seksualnim značenjem”, ali i uznemirujuće poruke tokom noći.

Ove radnje su se nastavile uprkos njenim odbijanjima i protestima, jer je profesionalno bila povređena Grantovom pričom da će, ukoliko pristane na seksualne odnose, dobiti ekskluzivne informacije iz sveta fudbala. Ona je rekla da nakon što ga je odbila Grant više nije zainteresovan za profesionalni deo posla.

Avram Grant
foto: Dado Đilas

Druga sportska novinarka, međutim, pored poruka došla je u Grantovu blizinu, pa je morala šamaranjem da se brani od njegovih nasrtaja.

Takođe, jedna mlada konobarica dobila je ponudu da putuje sa izraelskom reprezentacijom i da bude sa Grantom u sobi na tom putovanju. Kada ga je ona odbila počele su da stižu dosadne telefonske poruke u kojima ju je optužio za poraz nacionalnog tima, jer nije putovala na taj meč.

(Espreso/Sport1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.