MIJAILOVIĆ O INTERESOVANJU PARTIZANA: Nema tu šta da se krije, ZVALI SU ME!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

čekamo ishod

MIJAILOVIĆ O INTERESOVANJU PARTIZANA: Nema tu šta da se krije, ZVALI SU ME!

Vezista je karijeru počeo u Zvezdi

Objavljeno:

Fudbaler Čukaričkog, Srđan Mijailović, danima unazad dovodi se u vezu sa prelaskom u Partizan.

Sam je objasnio kakva je situacija. Kako kaže, kontakta je bilo.

- Pokušao sam da se distanciram od svega toga, maksimalno sam bio mislima u Čukaričkom. Jednostavno, moj posao je da se bavim fudbalom. Znam da je Partizan kontaktirao moj klub, zvali su i mene, nema tu šta da se krije. Da bih promenio sredinu, mora da dođe ponuda koja bi zadovoljila i mene i moj sadašnji klub. Meni je u Čukaričkom prelepo, već sam nekoliko puta naglasio da je ovo klub u kom se najbolje osećam u dosadašnjem toku karijere. Saigrači i stručni štab su, da ne preteram, savršeni. Sve se poklopilo, prelepo mi je, glavom sam ovde i radim maksimalno - rekao je Mijailović.

Srđan Mijailović
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Kaže da ga je iznenadio poziv Partizana.

- Iskreno, iznenadilo me je sve to, ali je ostalo na tom pozivu. Ponavljam, ukoliko i Čukarički i ja budemo zadovoljni, kad dođe neka ponuda od drugog kluba, sešćemo i razgovaraćemo.

Prvi meč u prolećnom delu sezone Čukarički će igrati protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“.

- Prve utakmice su najteže. Na nama je da se dobro pripremimo, da dobro uđemo u tu utakmicu. Probaćemo da poremetimo planove Zvezdi, da osvojimo bod ili tri. Igramo samo za sebe, ne zanimaju nas drugi, i tako će biti u svakoj utakmici. Ne mislim uopšte da ćemo biti rasterećeni, imamo i mi svoje planove, želimo da osvojimo što više bodova u nastavku šampionata. Čeka nas i žestok ritam u plej-ofu, na nama je da se maksimalno borimo - ističe on.

Srđan Mijailović
foto: FK Čukarički

Pohvalio je Mijailović i svoj nekadašnji klub, koji je aktuelni prvak, a u prethodnom periodu sjajno igra u Evropi.

- Drugačije je bilo nego pre deset godina, kad sam nosio dres Crvene zvezde. Drago mi je da se klub stabilizovao, da ostvaruje dobre rezultate. Vidi se i po sjajnom igračkom kadru da sve ide na bolje. Partizan i Crvena zvezda su trenutno bodovno daleko ispred ostatka Superlige - smatra fudbaler Čukaričkog.

Srđan Mijailović
foto: Starsport©

Mijailović ipak ne smatra da je razlika u kvalitetu baš tolika.

- Iskreno, ne mislim da je tolika razlika između večitih rivala i ostatka lige. Ima i u drugim ekipama dobrih igrača. Jednostavno, imamo mnogo mladih igrača, momci još nemaju dovoljno iskustva, ali će i to doći vremenom. Probaćemo da ih ugrozimo u drugom delu šampionata. Zvezda nas je zasluženo pobedila jesenas, protiv Partizana nismo imali ni sreće - kaže Mijailović.

Diplomatski je odgovorio na pitanje do kad će biti u dresu Čukaričkog.

- Dok me direktor Matijašević ne pusti - zaključio je iskusni defanzivni vezista.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.