PROBLEM ZA TRENERA STANOJEVIĆA: Fudbaler Partizana prinuđen da napusti pripreme tima
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

nove glavobolje

PROBLEM ZA TRENERA STANOJEVIĆA: Fudbaler Partizana prinuđen da napusti pripreme tima

Iskusni defanzivac Ivan Obradović nema sreće sa povredama

Objavljeno: 16:17h

Levi bek Partizana Ivan Obradović, bio je prinuđen da napusti pripreme tima u Turskoj u četvrtak kako bi otputovao u Nemačku i pokušao da reši problem sa povredom leđa, sa kojom muči muke u minulih nekoliko dana. Fudbaler je, naravno, dobio dozvolu trenera Aleksandra Stanojevića, jer nega medicinskog tima crno-belih naprosto je i nedovoljna i limitirana u momentima kada treba istovremeno voditi brigu o 30 igrača.

Obradović će na terapijama u Nemačkoj pokušati što pre da prebrodi muku koja ga je zadesila, a koja ne samo da mu je pravila proleme tokom rada, treninga već i u svakodnevom fukcionisanju i to do te mere da od bolova noću nije mogao ni da spava.

1 / 3 Foto: Starsport©

Iskusni fudbaler jednostavno nema sreće sa povredama, minulog leta je odmah po dolasku na pripreme u Sloveniju zaradio težu povredu butnog mišića, na prvom kotrolnom meču sa Murom, usled čega je preskočio kompletan trenažni proces i početak sezone, kaskajući tokom cele jeseni za ostatkom tima.

Ovoga puta, u pitanju su leđa koja su ga odvojila od terena, a stručnom štabu zadala glavobolju, jer trenutno je na raspolaganju samo jedan levi bek i to Slobodan Urošević, pošto je i treći izbor na pomenutoj poziciji - Rajko Brežančić precrtan iz daljih planova još pre polaska u Tursku.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.