"JEDAN JE OD NAS" Partizan na neobičan način potvrdio povratak Ljubomira Fejse (VIDEO)
Foto: EPA/Koča Sulejmanović

još samo da potpiše ugovor

"JEDAN JE OD NAS" Partizan na neobičan način potvrdio povratak Ljubomira Fejse (VIDEO)

Sve je dogovoreno oko povratka iskusnog veziste u Humsku

Objavljeno: 00:49h

Sve je utanačeno, ostalo je još samo da se ugovor potpiše, pa da se Ljubomir Fejsa novim saigračima pridruži na pripremama u Antaliji.

Sve što je objavljeno tokom večeri stalo je u potvrdu Partizana, koji je to učinio na neobičan način, video klipom koji se završava rečima: Ljubomir Fejsa jedan je od nas.

Očekuje se da verovatno sutra ili najkasnije u petak nekadašnji reprezentativac Srbije stavi paraf na ugovor, koji će najverovatnije biti na godinu i po dana. Fejsa se vraća u Humsku kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije, gde je igrao standardno i redovno po 90 minuta. Ali, zbog višemesečnog kašnjenja plata izrazio je želju da ode iz kluba i dobije čiste papire.

Šuškalo se još od početka decembra da je Fejsa na listi želja čelnika Partizana, ali se isto tako pričalo i da mu je prioritet da karijeru nastavi u inostranstvu. Ipak, pregovori su intenzivirani poslednjih dana i tokom dana su završeni dogovorom dve strane.

Partizan je ionako tražio još jednog igrača na mestu zadnjeg veznog, a pogotovo je ta pozicija ostala oslabljena posle odlaska Aleksandra Šćekića u Poljsku. Zato nije nemoguće da pored Ljubomira Fejse crno-beli do kraja prelaznog roka angažuju još jednog igrača na toj poziciji. Možda i to bude povratnik u Humsku.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.