BARSELONA POJAČAVA NAPAD! Na "Kamp Nou" stiže jedan od najjačih fudbalera na svetu!
Foto: EPA/Richard Heathcote

transfer

BARSELONA POJAČAVA NAPAD! Na "Kamp Nou" stiže jedan od najjačih fudbalera na svetu!

Ćavi je rešen da u redove Barselone dovede zvezdu Vulverhemptona

Objavljeno:

Najnovije vesti sa Pirineja glase: Adama Traore se vraća u Barselonu!

Brzonogo krilo Vulverhemptona i Barselona su postigli dogovor, a Vulverhempton se neće mnogo pitati.

Iako su Vulvsi imali dogovor sa Totenhemom vredan 20.000.000 funti, Traore je ipak odlučio da čeka Barselonu i izgleda da je dočekao povratak iz snova. Bez obzira šta bude sa Usmanom Dembeleom, da li će on da ode, da produži ugovor ili da ostane na tribinama, to nema nikakve veze sa Traoreom jer je Barselona imala drugi adut u rukavu. A on se zove Fransisko Trinkao.

Adama Traore
foto: EPA/Matthew Childs

Portugalsko krilo je letos otišao iz Barselone u Vulverhempton na pozajmicu s pravom otkupa po ceni od 30.000.000 evra. Ali i klauzulu da Vulvsi moraju da plate Barseloni 6.000.000 evra ako odluče da ne otkupe Portugalca. Nezvanični gazda Vulverhemptona je čuveni Superagent Žorž Mendeš koji je ujedno i agent Trinkaa, Traorea, Ansa Fatija i juče je boravio u Barseloni na pregovorima. Još se ne zna po kojoj formuli će Barselona otkupiti Traorea ali katalonski mediji javljaju da će to biti pod jako dobrim uslovima i da je Trinkao ostanak u Vulvsima ključ cele priče.

Traore je ponikao u Barseloni gde je blistao u mlađim selekcijama u tandemu sa Munirom El Hadadijem. Ipak u prvom timu nije dobio pravu šansu i odlučio se na selidbu na Ostrvo. Tamo se na početku nije snašao u Aston Vili ali je potom igrao odlično za Midlzbro da bi na kraju eksplodirao u Vulvsima. Totenhem je poslednjih dana bio uporan u nameri da ga angažuje ali je Traore želeo samo u Barsu. Još početkom januara je boravio u Kataloniji na pregovorima kada je Barsa od njega tražila da se strpi dok se ne reši situacija sa Dembeleom.

Ona i dalje nije rešena ali je Barselona izgleda našla način da registruje Traorea. Verovatno će u pitanju biti pozajmica s opcijom otkupa, a sam igrač je pristao na drastično smanjenje plate do kraja sezone kako bi se vratio u klub u kojem je ponikao.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.