ZVEZDA ZAGRIZLA ZA IGRAČA TSC-A: Iz Bačke Topole traže MILIONSKO OBEŠTEĆENJE!
Foto: Starsport©

transfer

ZVEZDA ZAGRIZLA ZA IGRAČA TSC-A: Iz Bačke Topole traže MILIONSKO OBEŠTEĆENJE!

Veliki transfer je na pomolu, pitanje je samo da li su crveno-beli spremni da plate ogromno obeštećenje

Objavljeno: 10:10h

Prioritet je Edmund Ado, Šerifov zadnji vezni viđen kao direktna zamena za Njegoša Petrovića. Ali u Ljutice Bogdana motre i na druge opcije, a jedan od onih koji je sportskom sektoru Crvene zvezde zapao za oko je i Mihajlo Banjac, vezista TSC-a.

Međutim, put do potpisa 22-godišnjeg Novosađanina neće biti tako lak. Prvo zato što je preduslov za takav iskorak crveno-belih da se oslobodi jedno mesto u timu što bi i moglo da se desi ako bi praška Slavija, koja je već poslala skaute u Belek, zaista i konkretizovala priču oko dovođenja Veljka Nikolića.

A drugo zato što trenutno postoji jaz u razmišljanjima dva kluba oko vrednosti Banjca.

Mihajlo Banjac, Saša Zdjelar
foto: Starsport©

TSC naime smatra da nekadašnji fudbaler Inđije, koga su jula 2020. godine doveli za 100.000 evra, sada vredi jednu nulu više. Okruglo 1.000.0000 evra!

Zvezda pak nije spremna na rizik kakav nosi sedmocifreno obeštećenje za igrača iz Superlige. Trenutna procena crveno-belih je da bi za Banjca mogla da izdvoji do 300.000 evra i da pride Topolskom sportskom klubu ostavi određene procente od naredne prodaje. Jer Banjcu niko ne bi garantovao mesto u postavi Dejana Stankovića i mada šef struke crveno-belih ima visoko mišljenje o Mihajlovim kvalitetima pitanje je koliko bi on igrao.

S druge strane, da je Banjac u Zvezdi igrao kao što jeste u TSC-u verovatno bi koštao i značajno više od tih milion, jer on jeste jedan od najzanimljivijih igrača Superlige. Jesenas je odigrao 20 utakmica za TSC i sa pocizije veznog igrača postigao pet i namestio još pet golova.

Posebno se istakao baš u decembarskom sudaru sa Zvezdom na koncu prvog dela sezone kada je u porazu od 2:3 postigao prvi i asistirao za drugi gol TSC-a.

Ima u njegovim nogama potencijala i za mnogo unosniji transfer, ali ostaje pitanje da li bi mogao da igra u konkurenciji kakva je u Zvezdi?

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.