LEGENDA JUVENTUSA PORUČUJE: Vlahović je jedini koji može da poništi lošu sezonu!
Foto: Profimedia

SERIJA A

LEGENDA JUVENTUSA PORUČUJE: Vlahović je jedini koji može da poništi lošu sezonu!

Pitanje je trenutka kada će se ovaj veliki transfer ozvaničiti

Objavljeno: 12:53h

Nekadašnji vezni fudbaler Juventusa Alesio Takinardi oduševljen je dolaskom Dušana Vlahovića u klub iz Torina.

Takinardi poručuje da je angažovanje napadača Fiorentine jaska poruka gazde „Stare dame“ Andree Anjelija da je umoran od prosečnih rezultata, ali i „pretnja“ rivalima.

“Još jedno prvenstvo počinje za Juve. Vlahović je jedini koji može da poništi lošu sezonu. Mislim da je Anjeli bio umoran od puta kojim je ekipa išla. Ovo je njegova snažna poruka: ‘Prestanite da se šalite, umoran sam, želim pobede, ne želim više da vidim peti ili šesti Juventus, napravio sam ovaj korak i sada je red na vas,’. Inače, tako važnu investiciju je sada teško objasniti. Očekivali su ga na kraju sezone, a sada se očekuje da to bude signal svima,“ rekao je nekadašnji reprezentativac Italije i nastavio:

„Golovi su Vlahovićeva garancija. Poslednji put januarski transfer sličan ovome, koji može da utiče da se poremeti ravnoteža, bio je dolazak Edgara Davidsa iz Milana u Juventus.“

Takinardi očekuje da će mladi srpski napadač odmah uticati na igru „Stare dame“, ali potrebna mu je i pomoć saigrača.

„Vlahović može mnogo da ponudi, ali ne sve. Od ekipe tražimo nešto više. od Dibale na prvom mestu. Sada ima pravog napadača pored sebe i više nema izgovora. U narednih šest meseci mora da pokaže koliko može,“ naglasio je Takinardi koji je od 1994. do 2005. nosio crno-beli dres i uz pet titula u Seriji A sa klubom osvojio Ligu šampiona i Interkontinentalni kup.

„Ponavljam, ovo je snažna poruka svima, a posebno njegovoj ekipi, koja je prvo živela iza Kristijana Ronalda, a onda se našla bez nekoga ko bi mogao da preuzme odgovornost.“

Nekadašnji fudbaler Partizana je trenutno u karantinu zbog koronavirusa, a u petak 28. januara će napuniti 22 godine.

Italijanski mediji prenose da ukoliko sledeći test na kovid-19 bude negativan u subotu će odraditi lekarske preglede i potom potpisati ugovor do 30. juna 2027. U dresu Juventusa mogao bi da debituje 6. februara protiv Verone.

Klub iz Torina će za Srbina platiti 67 miliona evra plus 8 miliona bonusa, a Vlahović će zarađivati 7 miliona evra neto po sezoni, plus bonusi.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.