SVE JE SPREMNO ZA LAZETIĆEV POTPIS: A oduševićete se kada vidite po kom idolu je izabrao svoj broj u Milanu!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

SVE JE SPREMNO ZA LAZETIĆEV POTPIS: A oduševićete se kada vidite po kom idolu je izabrao svoj broj u Milanu!

Biće to veliko breme za srpskog napadača, pošto je legendarni Brazilac postigao 104 gola u 307 zvaničnih mečeva

Objavljeno:

Nedostaje zvanično saopštenje, koje se očekuje u narednih nekoliko sati, ali već se može reći da je supertalentovani napadač Marko Lazetić novi fudbaler Milana.

On je juče doputovao u grad Mode, zatim obavio lekarske preglede u klinici Madonina, i na kraju potpisao petogodišnji ugovor sa sedmostrukim uzastopnim šampionom Evrope.

Prema navodima Gazete dojučerašnji napadač Crvene zvezde se potom vratio u Srbiju kako bi se spakovao za duži put. Vrlo brzo ga očekuju na Milanelu na prvom treningu, gde će momak rođen 2004. godine imati paklenu konkurenciju. Istina, dobio je veliku podršku srpski napadač, pošto su o njemu biranim rečima pričali Vlada Avramov i Darko Kovačević.

Marko Lazetić
foto: Starsport©

Italijanska Gazeta danas je donela novu informaciju. Lezetić je izabrao broj 22 na dresu, po idolu Kaki. Biće to veliko breme za srpskog napadača, pošto je legendarni Brazilac postigao 104 gola u 307 zvaničnih mečeva.

Kaka
foto: EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Pored toga Italijani navode da su Lazetićevi idoli Kristijano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović sa kojim će narednih dana trenirati.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.