POJAVILA SE FOTOGRAFIJA: Lazetić pozirao u dresu slavnog italijanskog kluba (FOTO)
Foto: Starsport©

INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA: Lazetić pozirao u dresu slavnog italijanskog kluba (FOTO)

Crvena zvezda bi od ovog transfera trebalo da inkasira najmanje četiri miliona evra

Objavljeno: 23:55h

Samo tri dana pošto je proslavio punoletstvo, talentovani napadač Marko Lazetić je ostvario svoj prvi inostrani transfer- i to kakav!

Kako se najavljivalo prethodnih nedelja, Lazetić se iz Crvene zvezde seli u redove italijanskog Milana, a to je večeras praktično i ozvaničeno.

Mladi fudbaler je doputovao tokom dana u Milano, gde je obavio lekarske preglede, posle čega se na društvenim mrežama pojavila i fotografija na kojoj pozira sa crveno-crnim dresom Milana.

Crvena zvezda bi od ovog transfera trebalo da inkasira najmanje četiri miliona evra, a ukoliko se Lazetić nametne u Milanu, moguće je da na ime bonusa Zvezda zaradi još milion i po evra.

- Lazetić je investicija za budućnost, o njemu se pričaju hvalospevi, ali ne možemo da mislimo da će on doći ovde i odmah rešiti Milanove napadačke probleme. Sviđa mi se rad Maldinija i Masara koji se fokusiraju na mlade igrače. Kupovina Lazetića potvrđuje ovu strategiju kluba, ali za Piolija će biti od suštinskog značaja da uskoro oporavi najboljeg Rebića - rekao je u izjavi za ''SkajSport24'' direktor Tutosporta Gzavije Jakobeli.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.