EFEKAT DUŠANA VLAHOVIĆA: Morata kreće put Barselone, u Firencu stiže gol-mašina, dok Arsenal dovodi novog napadača!
Foto: Profimedia

transferi

EFEKAT DUŠANA VLAHOVIĆA: Morata kreće put Barselone, u Firencu stiže gol-mašina, dok Arsenal dovodi novog napadača!

Ukoliko Vlahović potpiše za Juvents to će dovesti do niza brzih poteza pre svega Barselone, Fiorentine i Arsenala

Objavljeno:

Dušan Vlahović je na korak od Juventusa, a njegov transfer povući će i mnoge za sobom.

Prvi je naravno - Alvaro Morata. Njegovi agenti borave u Milanu od ponedeljka, čekaju da Juve završi posao oko Vlahovića i da momentalno zatvore posao sa Barselonom. Morata je još početkom meseca postigao sve uslove, jedini problem je što Barsa mora da proda još neke igrače kako bi ostala u okviru fer-pleja, ali se očekuje da klub napusti još nekoliko igrača. Osim toga, veći problem će biti Atletiko Madrid, koji će zahtevati otkup od Barse, na šta Katalonci nisu spremni.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Drugi transfer je zamena za Vlahovića, a to će najverovatnije biti napadač Bazela Artur Kabral. Zanimljivo, njega zastupa Deko i on je preporučio Đoanu Laporti da ga dovede u Barsu, ali će Brazilac ipak u Firencu umesto Vlahovića. Kabral je stigao u Bazel pre dve godine iz Palmeirasa, a ove sezone je eksplodirao sa čak 27 golova i osam asistencija na 31 utakmici. Fiorentina će ga dovesti za samo 15 miliona evra.

Sledeći transfer je - Aleksander Isak. Vlahović je bio prva meta Arsenala, ali je Šveđanin bio plan B. Mikel Arteta je otpisao Obamejanga, Lakazetu ističe ugovor i novi napadač je prioritet broj jedan. Isak nije jeftin, ali neće koštati kao i Vlahović, tako da je svakako dobra opcija za Arsenal.

Takođe, ovo će uticati i na Barselonin letnji plan, jer je Vlahović bio plan B ako ne dođe Haland. Ako Norvežanin ne dođe u Barsu, Katalonci će biti u žestokom problemu, jer su propustili dva najtraženija centarfora... jer umesto Halanda ili Vlahovića, ostaće sa Moratom...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.