GOTOVO JE! LJUBIMAC "GROBARA" POTPISAO!
Leonardo, Foto: Filip Plavčić

Povratak u domovinu

GOTOVO JE! LJUBIMAC "GROBARA" POTPISAO!

Ostao je ime Leonarda da Silva Souze zauvek urezano u srcima Grobara, zbog partija u FK Partizan, kada je kao član sjajne generacije koja je posle decenije vratila duplu krunu u Humsku.

Objavljeno:

Više puta pominjao se njegov povratak u Humsku, međutim, to se ni ove zime neće dogoditi, pošto je bivši Partizana odlučio da se vrati u domovinu i zaigra za niželigaša Maringe.

Brazilski virtuoz je 17. pojačanje u ovog kluba, koji igra u regionalnom šampionatu Paranense.

Nije krio zadovoljstvo što se vratio u svoju državu.

- Odabrao sam Maringu i povratak u Brazil iz nekoliko razloga, prvo zato što sam blizak sa svojom porodicom, koja je iz Andire, drugo zato što sam upoznat sa projektom kluba, poznajem ljude koji su ovde i želim da pomognem, da budem deo rasta Maringe, i treće jer ovde postoje fantastični uslovi za trening i oporavak. Klub je sastavio veoma kvalifikovan tim za ovu sezonu i siguran sam da ćemo ostvariti početne ciljeve, a to je da se Maringa plasira na nacionalnu scenu, a kasnije i da napadnemo trofej - rekao je Leonardo.

Podsetimo, Leu je istekao ugovor sa Šababom iz Dubaija, a prethodno je nastupao za Metalurg Donjeck, Gabalu iz Azerbejdžana, ruski Anži, Partizan, Al Ahli i Al Vahdu.

U ovom poslednjem klubu je imao, takođe, blistavu epizodu, jer je na 27 mečeva postigao 22 gola.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.