U ZVEZDI TRLJAJU RUKE: Milan ponudio 5.000.000 EVRA za najnovije čudo sa 'Marakane'!
Marko Lazetić, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

kraj cenkanja?

U ZVEZDI TRLJAJU RUKE: Milan ponudio 5.000.000 EVRA za najnovije čudo sa 'Marakane'!

"Roso-neri" već nekoliko meseci prate napadača Zvezde

Objavljeno:

Crvena zvezda bi u ovom prelaznom roku mogla da dobije iznenadnu finansijsku injekciju, pošto je veliki Milan "bacio oko" na bisera crveno-belih Marka Lazetića.

O tome smo već pisali u četvretak, a sada specijalizovani italijanski portal za fudbalske transfere, "Tutomerkato", prenosi da su "Roso-neri" već poslali ponudu u iznosu od 5 miliona evra za talentovanog napadača.

Milan je odmah reagovao nakon što je napadač Pjetro Pelegri, koji je bio na pozajmici iz Monaka, poslat upravo u Torino, koji je takođe bio zainteresovan za Lazetića.

Italijanski novinari navode i da je Milan nekoliko meseci već pratio Lazetića, a očigledno su skauti ubedili rukovodstvo kluba da za njegov potpis vredi izdvojiti 5 miliona evra.

Ne bi bilo iznenađenje da na ovako nešto utiče i aktuelna situacija sa Dušanom Vlahovićem, koji je na meti najvećih evropskih klubova, a kojeg je Fiorentina još kao klinca dovela za "siću" od 1,5 miliona evra.

Sada se pominje obeštećenje od najmanje 60 miliona evra, i to samo zato što mu ugovor ističe za godinu i po dana, inače bi moglo da dostigne i 100 miliona evra.

Marko Lazetić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Lazetić je ove sezone počeo da dobija ozbiljniju šansu u prvom timu Crvene zvezde. Nastupio je na 14 utakmica, uglavnom kao rezervista, a uspeo je protiv Kolubare i da postigne svoj prvenac za crveno-bele.

On je inače i jedan od 12 bisera koje Crvena zvezda ima na pripremama ove zime u Turskoj, gde faktički može da sastavi celu startnu postavu samo od "bonus igrača".

(Espreso/Tutomerkato)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.