NE OSTAJE U SRBIJI: Tražili ga Zvezda i Partizan, ali se na kraju odlučio za inostranstvo
Foto: Starsport

SPAKOVAO KOFERE

NE OSTAJE U SRBIJI: Tražili ga Zvezda i Partizan, ali se na kraju odlučio za inostranstvo

Briž će najverovatnije odneti pobedu u trci za talentovanog Stefana Mitrovića

Objavljeno: 16:40h

Malo je fudbalera koji su želja večitih rivala. Obično su već "sve što valja" pouzimali crveno i crno-beli, ali ovog momka nisu uspeli. Ni posle ovog prelaznog roka Stefan Mitrović, 19-godišnji fudbaler Radničkog iz Niša neće otići u Zvezdu i Partizan iako su pregovori bili intenzivni.

Ovaj momak će spakovati kofere i uputiti se u Belgiju. Prema saznanjima "Blica" Mitrović je bio u pregovorima sa Crvenom zvezdom, ali i sa večitim rivalom Partizanom, međutim krilni ofanzivni fudbaler je na meti i belgijskog Briža koji će najverovatnije odneti pobedu u ovoj trci za talentovanog momka.

Stefan Mitrović
foto: Starsport©

Podsetimo, Mitrović je u prethodnom periodu zabeležio i svoj debi za mladu reprezentaciju Srbije, ali je uz to dobio i poziv kanadskog tima koji je - prihvatio. Vreme je sigurno pred njim, a nema sumnje da će morati da odabere klub čiji će dres nositi.

Belgija se svakako pokazala kao zemlja u kojoj mladi fudbaleri mogu da naprave velike karijere, tako da će Mitrović imati sjajan put ukoliko pokaže i u zemlji čokolade svoj veliki talenat.

(Esoreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.