SADA JE I ZVANIČNO: Ognjen Ožegović ima novi klub!
Foto: Starsport©

ostaje u turskoj

SADA JE I ZVANIČNO: Ognjen Ožegović ima novi klub!

Šuškalo se da će bivši napadač Partizana pojačati CSKA iz Sofije, ali od toga na kraju nije bilo ništa

Objavljeno:

Avantura u Nemačkoj nije bila pohvalna, u Turskoj jeste. Ubrzo po rastanku sa Adanom ozvaničio je Ognjen Ožegović saradnju sa novim klubom. Srpski centarfor potpisao je tokom četvrtka za Manisu, što znači da će ostati u Drugoj ligi.

Saradnja je ozvaničena do kraja sezone 2022/23, samim tim imaće nekadašnji član Crvene zvezde i Partizana šansu da već u ovom prvenstvu napadne mesto koje vodi u elitn rang ili da do njega pokuša da dođe u narednom. Trenutno je Manisa 11. u konkurenciji 19 klubova, a za šestoplasiranim Istanbulsporom zaostaje sedam bodova.

Ognjen Ožegović
foto: Dado Djilas

Zanimljivo, Ožegovićev prethodni klub, Adana ima veće šanse da se domogne baraža, jer je na sedmom mestu, ali je prema informacijama turskih medija Ognjen odlučio da pređe u Manisu zbog bolje finansijke ponude. Na prethodnoj adresi je zarađivao 450.000 godišnje, sad će ta suma narasti na 550.000 evra.

„Želim da pomognem Manisi na najbolji način kojim umem, a to je – golovima“, najavio je Ožegović koji je 17 puta bio strelac za Adanu.

Pre Turske, napadač iz „klase 1994“ igrao je za Crvenu zvezdu, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac, Vojvodinu, Čukarički i Partizan, dok se u inostranstvu oprobao u Kini (Jataji), Nemačkoj (Darmštad) i Turskoj (Adana).

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.