BIVŠI FUDBALER PARTIZANA U VELIKOM PROBLEMU: Bliži se nastavak sezone, a on još nije PRONAŠAO novi KLUB!
Foto: Dado Đilas

videćemo šta će biti

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA U VELIKOM PROBLEMU: Bliži se nastavak sezone, a on još nije PRONAŠAO novi KLUB!

Prethodno je Ožegović figurirao kao potencijalno pojačanje Burse, ali su pregovori propali zato što je, kako su pisali turski mediji, klub stao na ponudi od 800.000 evra po sezoni

Objavljeno:

Dve godine i drugim ligama – prvo Nemačke pa Turske – a sada Ognjen Ožegović spreman da se sa čistim papirima vrati na veliku scenu. Potraga za novim angažmanom je u toku, pa bugarski mediji prenose da su menadžeri ponudili nekadašnjeg Partizanovog napadača sofijskom CSKA.

Sofijskom velikanu su potrebni golovi u pokušaju da svrgnu Ludogorec sa trona u Bugarskoj. Trenutno imaju samo dva boda manje, ali uz čak 16 datih golova manje. Samo Ekvadorac Hordi Kaisedo – sa 12 golova prvi strelac lige – redovno trese mreže.

Otud Ožegović kao opcija, s tim da Bugari tek treba da se izjasne o ovom predlogu, a onda i da pokušaju da 27-godišnjeg golgetera ubede da je CSKA pravi klub za njega.

1 / 5 Foto: Starsport©

Prethodno je Ožegović figurirao kao potencijalno pojačanje Burse, ali su pregovori propali zato što je, kako su pisali turski mediji, klub stao na ponudi od 800.000 evra po sezoni, dok su Ognjenovi menadžeri tražili 900.000.

Ta suma deluje kao previsoka za CSKA, iako Ožegović ima čiste papire, ali treba imati na umu i da turski mediji baš i nisu najpouzdaniji na svetu, pa je sasvim moguće da su preterali s cifrom.

Podsetimo, Ožegović je nakon solidnih partija u crno-belom dresu igrao za Darmštat i Adanu. Jesenas je u drugoj ligi Turske postigao pet golova, istina svih pet na dve utakmice.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.