PARTIZANOVA DECA KARIJERU NASTAVLJAJU U VOŽDOVCU: "Zmajevi" se ozbiljno pojačali pred nastavak sezone!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

TRANSFER

PARTIZANOVA DECA KARIJERU NASTAVLJAJU U VOŽDOVCU: "Zmajevi" se ozbiljno pojačali pred nastavak sezone!

Voždovac budućnost kluba gradi na "nekim novim klincima"

Objavljeno:

Veoma aktivni su u Voždovcu danas po pitanju promocije pojačanja za drugi deo sezone, a tokom popodneva smo već preneli da su ''Zmajevi'' predstavili dosadašnjeg defanzivca IMT-a Filipa Damjanovića koji se vratio na Krov.

Međutim, to je bio samo uvod u ono što je usledilo večeras, kada su ozvaničena još tri pojačanja.

Jedan od njih je golman Darko Vukašinović koji je došao iz Inđije i koji je sa Voždovcem potpisao ugovor na dve i po godine, a kao šlag na torti ''Zmajevi'' su predstavili i ''paket'' pojačanja iz Partizana.

U pitanju su dvojica mladih igrača, 20-godišnji ofanzivni vezista Andrej Blagojević i godinu dana mlađi štoper Mateja Đorđević koji su potpisali ugovore na tri i po godine sa svojim novim klubom.

Šira javnost se verovatno seća da je Đorđević letos bio priključen Partizanovim pripremama u Sloveniji, mnogi su tada prognozirali da će poput Milenkovića, Pavlovića ili Svetozara Markovića vrlo brzo biti ''bačen u vatru'' u prvom timu Partizana, ali se to nije desilo, pa će i Đorđević, kao i Blagojević tu priliku sada pokušati da izbori u Voždovcu.

''Izuzetno mi je drago što sam došao u Voždovac. Upoznao sam deo tima i drago mi je da u klubu vlada pozitivna atmosfera. Odgovara mi stil igre koji neguje Voždovac, mislim da ću brzo da se prilagodim. Na meni je da vredno radim i što više napredujem i smatram da je Voždovac najbolja sredina za to'', izjavio je Blagojević.

''Presrećan sam sto sam u Voždovcu, prvi utisci su fenomenalni, velika mi je čast što sam ovde. Jedva čekam da dobijem šansu, smatram da sam fudbalski i fizički spreman. Voždovac je odličan klub za razvoj mladih fudbalera, mislim da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ćemo napraviti što bolje rezultate u predstojećem delu sezone'', ističe Đorđević, a prenosi klupski sajt.

U klubu su veoma zadovoljni danas obavljenim poslom.

''Prepoznatljivost koju Voždovac ima kao sredina za razvoj mladih igrača potvrđena je i dovođenjem Blagojevića i Đorđevića. Verujem da će se brzo uklopiti u sistem igre koju stručni štab Aleksandra Linte preferira, a da će klub u njima dobiti pojačanje na duge staze'', izjavio je Miloš Mirković, prvi čovek kluba.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.