BEN URUČIO OTKAZ RAJEVCU? FS Gane sazvao hitan sastanak posle DEBAKLA na Afričkom kupu nacija!
Milovan Rajevac, Foto: Profimedia

skroz podbacili

BEN URUČIO OTKAZ RAJEVCU? FS Gane sazvao hitan sastanak posle DEBAKLA na Afričkom kupu nacija!

Srpski stručnjak se nada da će ipak dobiti priliku da izbori plasman na Mundijal

Objavljeno:

Jedno od najvećih iznenađenja na Afričkom Kupu Nacija priredili su fudbleri Komorskih ostrva pobedivši Ganu 3:2 i poslednjem kolu grupe.

Gol i asistenciju zabeležio je fudbaler Crvene zvezde, El Fardu Ben.

I pored toga, teško će proći dalje, ali su eliminisali "Crne zvezde" sa takmičenja, što je krajnje šokantan epilog po selekciju koju je u septembru preuzeo srpski strateg Milovan Rajevac.

Gana je totalno podbacila, završila je šampionat kao poslednja na tabeli, sa samo jednim bodom, pa je sva odgovornost prebačena na Rajevca, o čijoj će budućnosti na klupi narednih dana diskutovati vrh tamošnjeg fudbalskog saveza - na hitnom sastanku.

Milovan Rajevac
foto: EPA/Diego Azubel

- Ostaću da vodim Ganu i u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo, moj primarni cilj je da odvedem Ganu u Katar - poručio je samouvereno Rajevac posle meča sa Komorima, ali je sada, nakon debakla, veliko pitanje da li će ostati na klupi.

Usled vrlo slabih izdanja u Kamerunu na Kupu Nacija, tamošnji Savez je razočaran, kao i čitava nacija, pa je scenario po kojem bi Srbinu bio uručen otkaz vrlo izvestan, no poslednju reč daće čelnici na sastanku u Akri koji će biti oržan odmah po povratku ekipe iz Kameruna.

Inače, žreb za baraž koji će dati putnike u Katar na programu je 22. januara, utakmice su u martu, a potencijalni rivali Gane su sve same visoko rangirane afričke selekcije, Maroko, Alžir, Tunis, Nigerija i Senegal.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.