NAPADAČ PRVAKA EVROPE U KANALU: "Ne znam ni što me navijači još podržavaju!"
Timo Verner, Foto: EPA/Peter Powell

neće pa neće

NAPADAČ PRVAKA EVROPE U KANALU: "Ne znam ni što me navijači još podržavaju!"

Da ne ulazi tako često u šanse, njegovi promašaji ne bi bili toliko upadljivi, ali ovako je odavno predmet sprdnje na internetu

Objavljeno:

Nemački reprezentativac Timo Verner dao je brutalno iskrenu izjavu.

Napadač je od dolaska u Čelsi iz RB Lajpciga pokazao vrlo malo. Ove sezone nastupio je na samo 18 takmičarskih utakmica i dao je šest golova. U kupovima je dobar, ali je u Premijer ligi bi ostrelac samo jednom na 11 mečeva.

Sveukupno, to je čak dobar učinak kakav je bio prošle sezone kada je dao 12 golova za celu sezonu u svim takmičenjima.

Prvak Evrope je Vernera platio 53 miliona evra u julu 2020. godine, a od tog trenutka do danas odigrao je 80 utakmica i postigao samo 18 golova uz 17 asistencija.

U Lajpcigu je rešetao mreže i tako izborio status reprezentativca Nemačke i na Stamford bridžu su ga jedva dočekali.

Da ne ulazi tako često u šanse, to možda ne bi bilo toliko upadljivo, ali ovako je odavno predmet sprdnje na internetu. Prave se kompilacije njegovih nestvarnih promašaja koje moraju da se apdejtuju praktično posle svake utakmice.

Napadač sa "Plavcima" ima ugovor do leta 2025. godine, a sada je dao izjavu kakvu se fudbaleri zaista ne usuđuju dati, ma koliko god bili u očajnoj formi.

- Ne znam zašto me navijači Čelsija više toliko podržavaju. Kao napadač, želiš da daš što više golova, a ja ponekad promašujem otvorene prilike i to me strašno brine i nervira - rekao je Verner.

I trener Tomas Tuhel i navijači Čelsija veruju da će Verner pre ili kasnije "eksplodirati" i da će pokazati da je napadač koji može da trese mreže u kontinuitetu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.