VLAHOVIĆEV TRANSFER BLIZU REALIZACIJE? Uprava Fiorentine zadovoljna novom ponudom?
Foto: Profimedia

DA LI SE OVO DUŠANU DOPADA?

VLAHOVIĆEV TRANSFER BLIZU REALIZACIJE? Uprava Fiorentine zadovoljna novom ponudom?

Srpski fudbaler je tokom ove sezone odigrao 23 utakmice na kojima je postigao 19 golova

Objavljeno: 10:06h

Srpski napadač Dušan Vlahović nalazi se na vrhu liste želja Arsenala, koji će učiniti sve, da ukoliko je to moguće već ove zime dogovori njegov dolazak u Premijer ligu.

Mikel Arteta vidi srpskog napadača kao budućeg lidera tima, te će direktor kluba Edu učiniti sve da mu ispuni tu želju i dovede ga u klub, a "Korijere dela Sera" donosi informacije o ponudi koja je stigla u Firencu.

Naime, kako javlja pomenuti izvor Arsenalova ponuda od 60 miliona evra i transfer Lukasa Toreire, zadovoljila je apitete uprave Fiorentine, koja navodno ne želi da čeka i rizikuje sa igračem kojem ugovor ističe 2023. godine i koji ne želi da produži.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Ukoliko bi do transfera došlo, Fiorentina bi ukupno prihodovala 75 miliona, je u ugovor Toreire, koji je letos u Firencu stigao na pozajmicu i odlično se snašao, uključena otkpna klauzula od 15.000.000 evra.

Ostaje da se vidi da li se i Vlahoviću dopada ovaj angažman, pošto je želja 21-godišnjeg Beograđanina da se okuša u nekom od najjačih evropskih timova. Sa druge strane, dešavanja pomno prate Juventus i Totenhem, klubovi koji su takođe pokazali interesovanje.

Tokom ove sezone Vlahovića je odigrao 23 utakmice, a postigao je 19 golova i za još tri asistirao.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.