RUSI KVARE POSAO PARTIZANU: Velika želja crno-belih sve dalje od Humske?
Foto: Starsport

transfer

RUSI KVARE POSAO PARTIZANU: Velika želja crno-belih sve dalje od Humske?

U narednim danima očekuje se da dobijemo konačni ishod povodom ovog transfera

Objavljeno: 11:58h

Fudbaleri Partizana već četiri dana se pripremaju za drugi deo sezone, ekipa je uglavnom ista kao ona koja je jesenas osvojila jesenju titulu i izborila evropsko proleće.

Ipak, trener Aleksandar Stanojević je još na početku zimske pauze najavio dolazak još jednog defanzivnog veznog igrača, kako bi se pojačala konkurencija na toj poziciji, ali posao po tom pitanju još uvek nije završen.

S obzirom da su Ljubomir Fejsa i Brazilac Everton Liuz slobodni u izboru nove sredine, de navijača Partizana priželjkuje povratak nekoga od njih, ali izgleda da je Partizanova prva meta nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada Čukaričkog Srđan Mijailović.

FK Partizan
foto: Starsport©

Pregovori uveliko traju, iz Čukaričkog su već potvrdili da postoji interesovanje Partizana, ali ''Sportski žurnal'' otkriva i da su se u trku za Mijailovića sada uključili i pojedini klubovi iz Rusije. Ne navodi se konkretno ime, a ono što bi moglo da 28-godišnjeg vezistu privuče u Rusiju je i iskustvo koje je tamo već imao, pošto je branio boje Krila Sovjetov.

S obzirom da Partizan već u februaru igra dvomeč sa praškom Spartom u Ligi konferencija, veoma je važno da pojačanje što pre stigne kako bi se na pravi način uklopilo u Stanojevićev sistem.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.