SRPSKI REPREZENTATIVAC NA METI NJUKASLA: Ovaj transfer najviše priželjkuje PARTIZAN!
Pavlović, Milenković, Mitrović i Jović, Foto: EPA/Antonio Cotrim

PREMIJER LIGA

SRPSKI REPREZENTATIVAC NA METI NJUKASLA: Ovaj transfer najviše priželjkuje PARTIZAN!

Nikola Milenković pominje se kao potencijalno novo pojačanje Njukasla

Objavljeno: 10:52h

Njukasl je doveo Tripijea i Vuda, ali to je tek početak. Engleski mediji pišu da su se "Svrake" sada okrenule italijanskom tržištu sa veoma konkretnim metama.

Prva je Robin Gosens iz Atalante, Nemac je povređen, raspitivali su se oko njega ili Hatebura, videćemo šta će odgovoriti "Orobići" koji skupo prodaju svoje fudbalere, ali novac nije problem za Saudijce. Mediji pišu da su spremni da tripliraju platu nemačkom reprezentativcu.

Bleki Milenković bi mogao da bude najskuplja akvizicija. Navodno, on je definisan kao najbolja, ali i verovatno najlakša meta u prelaznom roku jer bi ponuda od 45 miliona evra sigurno naterala Fiorentinu da proda Srbina. On ima ugovor još 18 meseci i klub ne može ovo da odbije. I Milenković bi imao platu od oko pet miliona evra, duplo veću u odnosu na ono što trenutno zarađuje. Podsetimo Srbin je produžio ugovor na godinu dana, kako Fiorentina na leto ne bi ostala bez obeštećenja, a klub mu je dao tri puta veći novac nego sada, ipak sa namerom da ga proda i na njemu zaradi.

Nikola Milenković, Diogo Žota
foto: EPA/Antonio Cotrim

Transfer u Njukasl priželjkuje i Partizan kome bi u tom slučaju pripalo više od 2.5 miliona evra.

Njukasl pokušava da ubedi i Samuela Umtitija da dođe na pozajmicu, od Dijega Karlosa nema ništa, a odbijena je i ponuda za Smolinga, Houvu su potrebna dva štopera, pa bi Bleki i Umtiti bili pravo rešenje.

Ciljaju i nekog od vezista Junajteda, Van de Beka, ili ofanzivnijeg Lingarda.

Ako dovedu Milenkovića i Gosensa (ti transferi bi iznosili zajedno oko 70 miliona evra), uz ono što su potrošili do sada klub bi se približio sumi od 150 miliona evra u zimskom prelaznom roku.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.