RONALDO SE DOTAKAO TEME OKO BARAŽA ZA SP: Bićemo spremni i borićemo se da odemo u Katar!
Foto: Profimedia

OPTIMISTIČNO

RONALDO SE DOTAKAO TEME OKO BARAŽA ZA SP: Bićemo spremni i borićemo se da odemo u Katar!

Svetsko prvenstvo u Kataru na programu je od 21. novembra do 18. decembra

Objavljeno:

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da će svi u toj selekciji biti spremni na "tešku borbu", u baraž utakmicama za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

- Znamo da ćemo voditi teške borbe, prvo protiv Turske. Ako pobedimo mislim da ćemo igrati sa Italijom. Videćemo. U martu ćemo biti spremni, biće borbe, a to će biti lep prizor za ljubitelje fudbala - rekao je 36-godišnji igrač za brazilski I-Es-Pi-En (ESPN), prenela je danas agencija Frans pres.

Portugal je posle poraza u novembru prošle godine od selekcije Srbije (1:2), završio na drugom mestu Grupe A, a kasnije je žrebom odlučeno da će u baražu za odlazak na Svetsko prvestvo prvo igrati protiv Turske, 24. marta na domaćem terenu.

U slučaju pobede pet dana kasnije igrali bi protiv pobednika meča Italija - Severna Makedonija, a samo pobednik finalnog duela ići će na Svetsko prvenstvo.

Kristijano Ronaldo
foto: Mario Cruz

Napadač Mančester junajteda je dodao da bi bilo veoma tužno da se ta selekcija, koja je 2016. godine postala prvak Evrope, ne nadje na završnom turniru u Kataru.

- Ipak, mislim da ćemo biti tamo. U fudbalu kao i u životu prolazimo kroz teške situacije, ali na kraju se uvek podignemo... Život je takav, nema savršenog scenarija. Ostalo nam je vremena, moramo da ga iskoristimo, kako bi bili spremni u martu - zaključio je petostruki osvajač Zlatne lopte.

Svetsko prvenstvo u Kataru na programu je od 21. novembra do 18. decembra.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.