SANČEZ "DAMI" ISPRED NOSA ODNEO SUPERKUP ITALIJE!
FK Inter, Foto: Profimedia

superkup italije

SANČEZ "DAMI" ISPRED NOSA ODNEO SUPERKUP ITALIJE!

Fudbaleri Intera osvajači su Superkupa Italije, pošto su u finalu savladali Juventus nakon produžetaka rezultatom 2:1 (1:1).

Objavljeno:

Svi su čekali penale, a onda je u 120. minutu Aleksis Sančes iskoristio veliku grešku Aleksa Sandra i doneo trofej "nero-azurima".

Prethodno su oba tima bila vrlo izjednačena i ne bi bilo nezasluženo i da je pehar otišao u Torino, ali odlučila je kardinalna greška u poslednjim momentima finala.

Juventus je prvi poveo u 25. minutu kada je Veston Mekeni bio precizan efektnim udarcem glavom.

Samo 10 minuta kasnije stiglo je izjednačenje, i to iz jedanaesterca koji je uspešno izveo Lautaro Martines.

FK Inter
foto: Profimedia

U nastavku su Ivan Perišić i Denzel Damfris promašivali prilike za Inter, a Federiko Bernardeski za Juventus, pa posle 90 minuta nije bilo pobednika.

U produžecima nije bilo previše uzbuđenja, pa je utakmica "klizila " u penal-rulet, a onda je u 120. minutu Aleks Sandro napravio kardinalnu grešku i poklonio Interu trofej.

Pokušao je grudima da spustilo loptu Kjeliniju, to je učinio katastrofalno i Aleksis Sančes je dobio čist poklom. što je on, naravno, oberučke prihvatio.

Inter je osvojio prvi trofej u sezoni, a na odličnom je putu da ima još najmanje jedan, pošto je u Seriji A prvi na tabeli.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.