JAVIO SE STANOJEVIĆ: Sada je sve jasno oko njegovog odlaska iz Partizana
Foto: Starsport

REKAO SVOJE!

JAVIO SE STANOJEVIĆ: Sada je sve jasno oko njegovog odlaska iz Partizana

Konačan epilog će zavisiti od mnogo faktora

Objavljeno: 21:00h

Nikakvu odluku u vezi sa svojim statusom nije doneo trener Partizana Aleksandar Stanojević, niti je bilo šta novo saopštio čelnicima crno-belih u odnosu na ono što je već poznato, a to je da se još uvek "lomi" da li će ostati u Humskoj čak i ukoliko se osvoji titula.

Vrata su dakle obostrano otvorena i konačan epilog će zavisiti od mnogo faktora, koji u ovom momentu ne mogu da se predvide, ali jedno je jasno. Aleksandar Stanojević uživa apsolutno poverenje, nastaviće pregovore o novom ugovoru posle praznika, jer u klubu ne žele da ga "ispuste", napominjući da na njega računaju na duže staze.

Telegraf je pozvao Stanojevića koji demantuje da je doneo bilo kakvu odluku, niti da napušta crno-bele.

1 / 3 Foto: Starsport©

- Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima, To je potpuna neistina! - kaže Aleksandar Stanojević i dodaje:

- Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti. U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika - pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam - potpuna neistina - jasan je Aleksandar Stanojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.