GVARDIOLA PRIZNAO: Arsenal je bio bolji, nisam video penale!
Pep Gvardiola, Foto: Profimedia

imali 'sreće'

GVARDIOLA PRIZNAO: Arsenal je bio bolji, nisam video penale!

Dok se navijači londonskog kluba na društvenim mrežama žale da su po ko zna koji put oštećeni sudijskim odlukama i da su Siti, Juanjted, Česli i Liverpul povlašćeni od strane FA Engleske i sudijskog tela, Gvardiola priznaje da se njegov tim provukao

Objavljeno: 12:59h

Mančester siti je prvog dana Nove godine uz dosta sreće, posle preokreta, pobedio Arsenal.

Menadžer lidera Premijer lige Pep Gvardiola je bio svestan da je malo nedostajalo da ishod bude drugačiji jer su "Tobdžije" vodile 1:0 i igrale bolje, ali je penal za njegovu ekipu pa isključenje štopera domaćih Gabrijela preokrenulo situaciju.

Dok se navijači londonskog kluba na društvenim mrežama žale da su po ko zna koji put oštećeni sudijskim odlukama i da su Siti, Juanjted, Česli i Liverpul povlašćeni od strane FA Engleske i sudijskog tela, Gvardiola priznaje da se njegov tim provukao.

FK Arsenal, Stjuart Etvel
foto: Profimedia

- Bili su bolji, Arsenal je bio bolji tim. Nismo imali energiju, nismo bili na nivou koji je bio potreban. Meč je odlučio crveni karton - kazao je Španac.

Govorio je i o suđenju.

- VAR treba da sve sumnjive situacije razmori, ali moram reći da nisam video snimak za dva penala - istakao je menadžer Sitija.

Prvi "penal" je situacija kada je Ederson kod 0:0 oborio Martina Edegora, ali ni glavni arbitaer ni VAR nisu smatrali da je to dovoljno za penal Arsenala.

"Građani" sada na prvom mestu imaju 53 osvojena boda, dok Arsenal ima 35 i nalazi se na četvrtoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.