STANOJEVIĆ ZABRINUO GROBARE: Teško da ću ostati u Partizanu!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport

šok za crno-bele

STANOJEVIĆ ZABRINUO GROBARE: Teško da ću ostati u Partizanu!

Trener crno-belih najavio je odlazak iz kluba sledećeg leta

Objavljeno:

U Partizanu posle prvog dela sezone imaju mnogo razloga za zadovoljstvo - jesenji su prvaci posle sedam godina, nemaju nijedan poraz u domaćem prvenstvu, obezbedili su ''evropsko proleće'', u najkraćem ovo im je najuspešnija polusezona i reklo bi se da nemaju nijedan razlog za brigu.

Ali, brzo će doći jun, a mnoga pitanja su i dalje otvorena, pre svega ono oko ostanka trenera Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana.

Njemu ugovor ističe na kraju sezone, po svoj prilici ga neće produžavati ove zime, ali ne samo to - on je u prazničnom intervjuu za ''Telegraf'' otkrio i da najverovatnije to neće učiniti ni u junu, čak i ako Partizan osvoji šampionsku titulu.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

''Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još posle svega. Teško se zadržavaš posle dve godine, pogotovo posle svih promena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu posle završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula - teško.

Da ne budem isključiv do kraja, možda se razmišljanje promeni posle odmora, kada se malo sve slegne, napuni energija, ali eto, pričamo u smiraju 2021. godine i tako razmišljam trenutno. Partizan je za mene sve, u klubu sam od malena, imam odrešene ruke da radim svoj posao najbolje što mogu, prezadovoljan sam finansijama, ne treba mi ništa preko onoga što imam, kod kuće sam u Beogradu i da nema tog stresa, ostao bih u Humskoj do kraja života, to vam potpisujem. Mislite li da je lepše i lakše u inostranstvu - nije, verujte'', istakao je Stanojević.

Neizvesnost oko njegovog ostanka u Humskoj najverovatnije će prolongirati i odluku o potpisivanju novih ugovora sa igračima koji su potpisali do juna, a njih je čak dvanaestorica. Jer, ako bi crno-beli sada sa njima produžili saradnju, a Stanojević ode u junu, veliko je pitanje da li bi eventualni Stanojevićev naslednik računao na sve njih.

Jedno je potpuno jasno u celoj priči, ako Partizan na proleće ne odbrani prvo mesto i ne osvoji titulu, na leto će uslediti totalna rekonstrukcija i igračkog i stručnog kadra. Ali, posle ovih Stanojevićevih reči, to se možda dogodi čak i sa peharom u rukama...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.