LUKA JOVIĆ U PREMIJER LIGI?! Oblači crno-belo?!
Luka Jović, Foto: Profimedia

njukasl pokazao interesovanje

LUKA JOVIĆ U PREMIJER LIGI?! Oblači crno-belo?!

Luka Jović je čini se na životnoj raskrsnici, kada je fudbalska karijera u pitanju.

Objavljeno: 14:55h

Real Madrid računa na Srbina, ali ako želi i ima gde može da ide. Opet, Luka je konačno počeo da igra, bar kao zamena za Karima Benzemu i pitanje je da li bi ovo bio pravi trenutak da napusti Santijago Bernabeu.

Neki misle, da bi to bio pun pogodak i za Jovića, ali i Srbiju koja bi dobila još jednog napadača za Svetsko prvenstvo u Kataru sa mečevima u nogama.

Jović razmišlja, meri po onoj srpskoj tri puta, a da li će dobro izmeriti pokazaće vreme.

Engleski mediji u smiraj 2021. godine javljaju da je NJukasl ozbiljno zagrizao za Jovića. "Svrakama" po svaku cenu treba jedan odličan napadač, koji bi im prvo obezbedio opstanak u Prtemijer ligi, a onda i kasnije pomogao Arapima da lakše i pametnije ulože novac koji su planirali za NJukasl.

Podsećanja radi, Jović je u Real stigao letao 2019. godine za 60 miliona evra iz Ajntrahta, a madridski klub bi ga sada prodao i za duplo manju sumu, što NJukaslu, nezvanično najbogatijem klubu na svetu, ne bi predstavljao problem.

Naravno, nije isključena ni pozajmica uz mogućnost otkupa, ali najpre se čeka odgovor Luke Jovića i njegovih menadžera...

Espreso/Novosti


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.