STANKOVIĆ PROGOVORIO O SUKOBU SA BORJANOM! JASNO RAZJASNIO O ČEMU JE REČ!
Dejan Stanković i Milan Borjan, Foto: Starsport©

FK CRVENA ZVEZDA

STANKOVIĆ PROGOVORIO O SUKOBU SA BORJANOM! JASNO RAZJASNIO O ČEMU JE REČ!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković konačno se oglasio i progovorio o sukobu koju je u prethodnom periodu potresao crveno-bele.

Objavljeno: 12:39h

Crvena zvezda je skupo platila remi s Radnikom (1:1), jer je posle utakmice došlo do sukoba na relaciji trener-kapiten.

Naime, Dejan Stanković je osuo žestoku paljbu po svojim izabranicima i tom prilikom nije birao reči o čemu je Kurir pisao.

U jednom momentu to je otišlo predaleko, pa je kapiten Milan Borjan ustao i zatražio od Stankovića da ne priča tako o timu. Epilog svega je Borjanov odlazak iz Zvezde, a trener Dejan Stanković je sada progovorio o toj situaciji.

- Veliki klub, velika očekivanja, velike su i varnice. Te varnice treba uvek da ostanu u svlačionici. Meni se sviđa kada je reakcija, znači da nam je svima krivo. Ako ne uspemo da pobedimo, znači da nam je svima krivo. Bilo bi baš teško i ružno da se svi istuširamo, da svako ode kući kao da ništa nije bilo i da se pređe lagano preko nekog neuspeha i nepobeđene utakmice - kazao je Stanković za "Telegraf".

- Jednostavno gde je jaka svlačionica, treba da budu i jake varnice, ali da ostanemo grupa kao što jesmo i da idemo napred, da se izvuku pouke, da se izvuku greške, da se ojača kao grupa, a mi smo to toliko puta i pokazali. Što se tiče toga, ja ne brinem nikako. Jaka je i dalje grupa, jaka je svlačionica i treba da bude tako - jasan je Stanković.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.