FUDBALER MANČESTER SITIJA BRUTALNO PRETUČEN: Pljačkaši nisu imalo milosti (FOTO)
Foto: Profimedia

TEŠKO KRIVIČNO DELO

FUDBALER MANČESTER SITIJA BRUTALNO PRETUČEN: Pljačkaši nisu imalo milosti (FOTO)

Žoao Kanselo objavio je fotografiju na kojoj se vidi podliv na oku i rasekotina u predelu slepoočnice

Objavljeno: 08:03h

Portugalski fudbaler Žoao Kanselo (27) napadnut je, pretučen i opljačkan u svojoj kući u Mančesteru, objavio je sam igrač nedugo pošto je pretrpeo traumatičnu situaciju.

Na selfi fotografiji koju je "postovao" na svom instagram nalogu, pokazao je posledice koje su mu istavila četvorica muškaraca: podliv na oku i rasekotinu u predelu slepoočnice.

Kako je objavio, iz kuće su mu odneti nakit i ostale dragocenosti.

Kanselo je bio u postavi Gvardiolinog tima protiv Brentforda u gostima, ekipa se u međuvremenu vratila kući, a u sredu je planiran povratak u London na meč sa Arsenalom. Međutim, posle svega što se desilo Portugalcu, pitanje je da li će on biti uz ekipu na toj utakmici.

Žoao Kanselo
foto: printscreen/instagram/stories/jpcancelo

- Nažalost, danas sam napadnut od strane četvorice kukavica koji su me povredili i pokušali da povrede moju porodicu. Kada im se suprotstavite ovo se desi - napisao je Kanselo, pokazujući na slici povrede koje je pretrpeo.

- Uspeli su da uzmu sav moj nakit i da me ostave u ovakvom stanju. Ne znam uopšte kako takvi ljudi uopšte postoje. Najvažnije za mene u ovom času je da smo svi, i ja i moja porodica, u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je još jedna koju ću prevazići, snažno kao i uvek.

U međuvremenu se oglasio i Siti koji je potvrdio da se u domu Kansela desila pljačka i da je njihov igrač bio meta napada nepoznatih provalnika.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.