BOMBA U FENERBAHČEU: Turski gigant na klupu dovodi LEGENDU REAL MADRIDA, a sa njim i KAPITENA "Kraljevskog kluba"!?
Marselo, Modrić i Ramos, Foto: EPA/Juanjo Martin

TRESE SE ISTANBUL

BOMBA U FENERBAHČEU: Turski gigant na klupu dovodi LEGENDU REAL MADRIDA, a sa njim i KAPITENA "Kraljevskog kluba"!?

Roberto Karlos mogao bi uskoro da sedne na klupu Fenerbahčea, a putem Turske pošao bi i sadašnji kapiten "Kraljevskog kluba" Marselo

Objavljeno: 19:34h

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos mogao bi ove zime da postane trener Fenerbahčea, kluba za koji je igrao u finišu karijere, a prema pisanju španskih i turskih medija sa sobom bi u Istanbul trebalo da dovede i kapitena Real Madrida Marsela.

Fenerbahče je u potrazi sa trenerom nakon otkaza Viktoru Pereiri, a jedan od kandidata je i Brzilac, koji je pre tri godine polagao za trenersku licencu u Srbiji.

Osim Karlosa, kandidati za užarenu klupu velikana sa Bosfora su Joakim Lev, Slaven Bilić i odlazeći trener Benfike Horhe Žezus.

Roberto Karlos
foto: Profimedia

Roberta Karlosa pamtimo iz Fenerbahče u duelima protiv Partizana u sezoni 2008/2009, svojoj drugoj u turskom klubu, a u trenerskoj karijeri je daleko manje uspešniji nego u fudbalskoj.

I dok protivkandidati imaju daleko bolje karijere, Karlos može da se pohvali i vezama zbog kojih bi mogao da privuče poznata imena u žuto-crni deo Istanbula.

Novinari potenciraju na Marsela, koji je jedan od igrača najbližih odlasku sa "Santjago Bernabeua".

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.