RUS TVRDI: Nikolić je nuđen CSKA, ali TO SE NEĆE DESITI!
Marko Nikolić, Foto: Profimedia

ništa od prelaska u moskvu?

RUS TVRDI: Nikolić je nuđen CSKA, ali TO SE NEĆE DESITI!

Uskoro će verovatno sve biti poznato

Objavljeno:

Ruski novinar jermenskog porekla Nobel Arustamjan oglasio se posle vesti da je Marko Nikolić blizu mesta trenera CSKA i tvrdi da srpski stručnjak početkom 2022. godine neće sesti na klupu ovog velikana.

Tamošnji "Sport Ekspers" je prvi objavio da je Nikolić već dogovorio uslove i da će nekadašnji trener Lokomotive uskoro preuzeti Armejce, ali Arustamjan se poziva na svoje izvore i demantuje ove tvrdnje.

- Kolege pišu da bi Marko Nikolić mogao da dođe u CSKA u januaru. Prema mojim informacijama, to se neće desiti. Aleksej Berezucki nastavlja da bude glavni trener tima i pripremaće tim za prolećni deo sezone - napisao je ruski novinar i dodao:

Aleksej Berezucki
foto: Profimedia

- S obzirom na Nikolićevo iskustvo i popularnost u Rusiji, priznajem: ove jeseni je nuđen CSKA. Da, možda je bilo nekih razgovora. I sam Marko je rekao da ima ponuda iz Rusije. Ali CSKA veruje Berezuckom i njegova pozicija će biti nepromenjena. Aleksej neće nikuda ići.

Marko Nikolić trener, Marko Nikolić, FK Lokomotiva Moskva
foto: Profimedia

Nikolić je Lokomotivu napustio početkom oktobra, a glavni razlog toga je bio dolazak Ralfa Rangnika koji je želeo da uspostavi novu filozofiju u klubu, pa je doveo nekoliko mladih igrača i umesto napada na titulu, kao glavni cilj postavio razvoj igrača.

Nekadašnjem treneru Partizana se to nije svidelo, pa je usledio sporazumni raskid ugovora, koji je i naplatio sa tri miliona evra. Ukoliko ne preuzme CSKA, to ne znači da neće ostati u Rusiji - jer je i Krasnodar jako zainteresovan da ga dovede.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.