JUNAJTEDU SE RAJOLINE REČI NEĆE SVIDETI: Holand bira između ova četiri kluba!
Foto: Profimedia

premijer liga

JUNAJTEDU SE RAJOLINE REČI NEĆE SVIDETI: Holand bira između ova četiri kluba!

"Bajern, Real, Barselona i Siti su klubovi gde može otići. Siti je osvojio pet Premijer liga u poslednje vreme, osetno više nego Junajted. Kada je stigao u Dortmund, znali smo da je naredni korak na vidiku", rekao je Rajola

Objavljeno:

Zvezda Borusije iz Dortmunda Erling Haland nije veliki ljubitelj Premijer lige i najradnije bi se otisnuo u Španiju, prenosi pouzdani italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

U redu za norveškog napadača stoje mančesterski velikani, ali Haland najradnije ne bi na Ostrvo i ako može da bira pre bi otišao put sunčane Španije, njemu omiljene lige u Evropi.

To znači da će golgeter Borusije birati između selidbe u Real Madrid, kojem je potrebna dostojna zamena za Karima Benzemu, budući da će francuski napadač naredne godine napuniti 35 leta, i Barselone o čemu smo pisali jutros.

Erling Haland
foto: Profimedia

Pisali smo jutros da bi navijači Barselone najradnije videli Halanda na leto, uprkos finansijskim problemima. Mnogo faktora je na putu do realizacije transfera, pre svega prodaja postojećih igrača sa visokim ugovorima kao što su Filipe Kutinjo, Samjuel Umtiti i njima slični.

Halandovo ime se dovodilo u vezu sa Bajernom, ali u Minhenu odbacuju mogućnost dovođenja Norvežanina imajući u vidu poverenje koje gaje prema Levandovskom.

O šansama da Haland promeni sredinu na leto govorio je i njegov agent Mino Rajola.

"Bajern, Real, Barselona i Siti su klubovi gde može otići. Siti je osvojio pet Premijer liga u poslednje vreme, osetno više nego Junajted. Kada je stigao u Dortmund, znali smo da je naredni korak na vidiku", rekao je Rajola.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.