ŠTA SE TO DEŠAVA, NOVA SMRT FUDBALERA: Tuga, imao je samo 25 godina!
Dijego Armando Montijel, Foto: Twitter/@totalnewsagency

tragedija

ŠTA SE TO DEŠAVA, NOVA SMRT FUDBALERA: Tuga, imao je samo 25 godina!

Montijel je ime dobio po čuvenom Maradoni

Objavljeno:

Tužna vest stiže iz Argentine. Dijego Armando Montijel (26), bivši igrač Atletika Rafaele, umro je u nedelju od posledica fulminantnog meningitisa.

Bivši fudbaler je ove subote ušao u salu intenzivne nege bolnice San Huan Bautista u Santo Tomeu, u provinciji Korijentes, sa uznapredovalom bolešću i, nažalost, nije odoleo.

Montijel je započeo svoju fudbalsku karijeru u Independijenteu iz Santo Tomea, odakle se pridružio treninzima Atletika. Tamo je proveo nekoliko godina i čak debitovao u Prvoj ligi protiv Boke Juniors. Odigrao je ukupno 30 utakmica i postigao jedan gol: protiv drugog argentinskog velikana, River Plejta.

Vezista je zatim otišao u Huventud, a posle te pozajmice, vratio se u Rafaelu, i ponovo promenio sredinu da bi igrao Savezni regionalni amaterski turnir u dresu FK Bragado. U poslednje dve godine igrač se udaljio od profesije i ostao u svom gradu.

Atletiko Rafaela je izrazila saučešće zbog smrti svog nekadašnjeg fudbalera putem društvenih mreža:

- Iz Atletiko de Rafaele žalimo zbog smrti Dijega Armanda Montijela, koji je nosio naš dres u nižim i Prvoj ligi. Želimo njegovoj porodici što pre ostavku i uznosimo molitve za tvoj večni pokoj. RIP“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.