TRAGEDIJA: PREMINUO NEMANJA MIROSAVLJEVIĆ! (FOTO)
Foto: printscreen/instagram/rfkgraficar

TUŽNA VEST

TRAGEDIJA: PREMINUO NEMANJA MIROSAVLJEVIĆ! (FOTO)

Tokom igračke karijere nastupao je između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini

Objavljeno: 08:44h

Doskorašnji fudbaler Grafičara Nemanja Mirosavljević, a od ovog leta i trener tog tima, preminuo je u 25. godini od posledica srčanog udara.

Mirosavljević je poslednjih sedam dana proveo u komi, a tužnu vest javio je upravo Grafičar gde je Nemanja bio pomoćni trener u omladinskoj školi.

- Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač kluba Nemanja Mirosavljević. Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba. Miros je bio prepoznatljiv po osmehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kog su deca volela - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Ovom prilikom porodici Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima sahrane klub će blagovremeno da obavesti javnost. Nemanja, pamtićemo tvoj osmeh i dobrotu. Zauvek ćeš biti sa nama. Počivaj u miru!

Tokom igračke karijere Mirosavljević je nastupao između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.