OD IBRAHIMOVIĆA SREDNJI PRST, KAO ČESTITKA ZA BOŽIĆ! (FOTO)
Foto: Profimedia

kontraverzno

OD IBRAHIMOVIĆA SREDNJI PRST, KAO ČESTITKA ZA BOŽIĆ! (FOTO)

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović (40) čestitao je Božic po Gregorijanskom kalendaru svim vernicima, ali je pri tom uspeo da razbesni veliki deo navijača.

Objavljeno: 14:46h

Neprimerena fotografija naišla je na osudu katolika u Italiju. Zlatan kaže da je samo nastavio tradiciju. Naime, Ibrahimović je uz poruku "Merry Chriztmaz" objavio i srednji prst.

Na Instagramu je za tu fotografiju dobio gotovo pola miliona "lajkova" u manje od sat vremena, ali bilo je dosta onih kojima se poruka nije svidela. Navijači su ga obasuli negativnim porukama, neki su mu poželeli da u 2022. ne postigne nijedan gol, a deo ga je prozivao i zbog porekla. Pojedini su bili grublji, vređali su ga i psovali...

- Vidi se da si sa Balkana! Možeš iz Bosne, ali Bosna iz tebe nikada. Nadam se da ćeš uskoro morati da završiš karijeru.

Nekima su fotografija i ceo pristup bili duhovit, pa su vedrim emotikonima i pozitivnim komentarima pružili podršku Zlatanu.

Prošle godine Ibrahimović je na Instagramu 25. decembra postavio srednji prst u odelu Deda Mraza, a ove godine je srednjak zapravo sveća, a na vrhu je upaljen plamen. Kad god bi pričao o religiji, Zlatan bi rekao da veruje jedino u sebe, ali da poštuje uverenja drugih.

- Moja religija je poštovanje drugih. Za sve vere i za sva mišljenja. Tako sam odrastao, a tako i sada razmišljam - govorio je Zlatan.

Nedavno je Ibrahimović posetio papa Franju u Vatikanu, kada se fotografisao sa njim i proveo duže vremena u prijatnom razgovoru.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.